“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Scene șocante. Un tată și-a pozat copilul atârnat la balcon și a amenințat că îl aruncă dacă nu va primi 1000 de like-uri la fotografie!

800x0 1498040653e899b9c5

Un cetățean din capitala Algeriei a primit în loc de like-uri pe Facebook, multe critici și doi ani de închisoare după ce a amenințat că-și va arunca urmașul pe fereastră dacă poza sa nu va primi 1000 de aprecieri pe cunoscuta rețea de socializare.

Familia iresponsabilului părinte trăiește la etajul unui bloc cu 15 etaje din Alger, iar într-una dintre zile a decis să-ți atârne micuțul pe balcon, să-l fotografieze, să urce pozele pe Facebook și să scrie în dreptul lor un mesaj înfiorător: „1000 de like-uri sau îi dau drumul”. Imaginile i-au revoltat pe cei care le-au văzut, care au alertat autoritățile, iar individul a fost reținut și condamnat la închisoare.

Un episod oarecum asemănător s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani și l-a avut în prim plan pe Michael Jackson. Regretatul star și-a expus fiul cel mic, Prince Michael II, într-un mod șocant, atârnându-l preț de câteva secunde în afara balconului. (sursa)

VEZI SI: IMAGINI SOCANTE: Fetita de 16 ani IMPUSCATA si LASATA SA MOARA in strada de EVREI! Pe noi insa ne acuza de „HOLOCAUST” aceste gunoaie!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.