Șocant! „Da, sunt mândru de ce am făcut!“- Declaraţia unui tânăr ce a violat o elevă până aceasta a leşinat

Declaratia socanta facuta de unul dintre cei şapte tineri care au violat o elevă navetistă până la leşin, in luna noiembrie 2014, intrece orice imaginatie posibila. Pe holurile instanţei, cu zâmbetul pe buze, el a spus ca este  „mândru” de ceea ce a făcut. Acum cei sapte sunt cercetați in stare de libertate, sub control judiciar.

Joi, la Judecătoria Vaslui ar fi trebuit să fie audiaţi trei martori, propuşi de violatori, însă aceştia nu s-au prezentat în faţa instanţei, fiind plecaţi la muncă în străinătate. În aceste condiţii, procesul a fost amânat pentru luna august, timp în care cei şapte se bucură de libertate deplină.

violator-foto-Adevarul.ro_-640x400

Deşi nu au voie să comunice, indivizii au vorbit între ei inclusiv pe scările Judecătoriei. De altfel, aceştia au continuat să sfideze cerând jurnaliştilor să anunţe atunci când pornesc camerele de filmat pentru „a zâmbi frumos”.

Întrebat dacă are motive să zâmbească unul dintre tineri a declarat că „este foarte mândru de ce a făcut”. La termenul de joi a fost prezentă în sala de judecată şi victima celor şapte tineri. Cu lacrimi în ochi, fata nu s-a dezlipit de mama ce o însoţea. Victima umilită şi discreditată în comunitatea locală pentru că a refuzat orice sumă de bani din partea familiilor celor şapte, prietenii tinerilor acuzaţi de viol au început o campanie de denigrare a fetei, acuzând-o că de fapt ea este vinovată de tot ce s-a întâmplat.

Potrivit avocatei elevei, o astfel de tactică este întâlnită în majoritatea cazurilor de viol, încercându-se o discreditare a victimei. Aceştia nu doar că o acuză pe fată că ar fi fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu toţi cei şapte, ci şi că ar mai fi întreţinut relaţii sexuale în grup.

Acuzaţiile nu sunt susţinute de vreo probă, făcând parte doar din strategia de apărare, spune avocatul adolescentei. „Partea vătămată a leşinat şi nu de plăcere, a leşinat de două ori şi evident nu de plăcere. Chiar ei (inculpaţii n.r.) au recunoscut de nenumărate ori că victima le-a cerut să o ducă acasă. Nu poate fi vorba de consimţământ”, a declarat avocata fetei.

La rândul lor, avocaţii inculpaţilor spun că după ce cercetarea judecătorească va fi finalizată se va putea stabili cât sunt de vinovaţi cei şapte. Trei dintre cei şapte tineri au recunoscut acuzaţiile încă din luna aprilie, recunoaşterea aducându-le şi libertatea.

VEZI SI: Fotografii dezgustatoare: TIGANI fără adăpost din România şi-au făcut nevoile în centrul Londrei

Ulterior, însă şi ceilalţi patru au fost puşi în libertate, judecătorii Tribunalului Vaslui arătând că inculpaţii nu trebuie discriminaţi în funcţie de declaraţii. „Decizia judecătorilor trebuie să o respectăm. Raportat la recunoaşterea faptelor a parte dintre inculpaţi, cumva, cred că s-a vrut a se da un exemplu. în sensul, dacă recunoaşteţi săvârşirea infracţiunilor este posibil să aveţi parte de un tratament mai blând, având în vedere că prin recunoaşterea săvârşirii infracţiunii aţi conştientizat ceea ce aţi făcut. Cred că acesta a fost motivul plasării celor trei în arest la domiciliu. Iar decizia Tribunalului, aţi văzut motivarea. ”, a precizat avocata Mioara Donosă. – Sursa: Stiri din Surse

VEZI SI: MORI CU ZILE! Scandal monstru la Spitalul Județean Buzău – VIDEO

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

8 comentarii

  1. De ce sa fie arestati? Nu-i pericol social, ca doar n-au furat din banii statului si nici fapta de coruptie n-a fost. Poate de corupere, dar nu de coruptie. Puteau s-o si omoare, ca tot in libertate ar fi fost judecati. Cine nu crede, gaseste exemple pe net ale bravei justitii din statul de drept Romania, anul de gratie 2015.

  2. deci la jegurile astea merita sa li se taie organul genital …it s kinda fair like this 😀

  3. Parca am fi in India ! Rusine bestiilor !

  4. Si in restul tarii justitia e corupta dar moldovenii sunt jalnici ……astia se vand si pe doua gaini sau treizeci de oua……

  5. FRAIERILOR FETELE VOASTRE VOR PATI LA FEL IAR VOI OSA FITI FETITE LA BULAU VAI DE FUNDUL VOSTRU

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *