IMAGINI VIDEO cu CADAVRELE celor 39 de activiști

ATENȚIE – IMAGINI ȘOCANTE INTERZISE MINORILOR

Cel puţin 43 de oameni au murit la Odesa în clădirea sindicatelor incendiată de către susţinători ai Kievului, a anunţat vineri seară Departamentul pentru situaţii excepţionale din Ucraina. Presa din Ucraina scrie că printre cei morţi ar fi şi originari din regiunea separatistă a Republicii Moldova.

Conform unui nou bilanţ oferit de autorităţile locale din Odesa, numărul persoanelor care au murit în timpul incendiului de la „Casa Sindicatelor” a ajuns la 43 de oameni, inclusiv doi în spital. Alte 174 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 77 au fost internate, inclusiv 25 în stare gravă anunţă portalul Dumskaia.net

Printre morţii în incendiul din Odesa sunt 15 cetăţeni ai Rusiei şi cinci persoane din Transnistria.

Servicii securitate Ucraina: Violenţele de la Odesa au fost organizate de Viktor Ianukovici

Violenţele din oraşul ucrainean Odesa au fost organizate de preşedintele demis Viktor Ianukovici, refugiat în Rusia, fiind provocate de grupări paramilitare din Transnistria, în colaborare cu grupuri ruse, acuză Serviciul ucrainean de securitate (SBU).

Potrivit SBU, apropiaţi ai lui Viktor Ianukovici au orchestrat şi finanţat violenţele din Odesa, soldate cu aproximativ 40 de morţi şi sute de răniţi.

În incidente sunt implicate grupări paramilitare din regiunea separatistă moldoveană Transnistria şi grupuri ruse, precizează SBU, conform Mediafax.

Conform unor surse ruse, incendiul a fost declanşat de activişti naţionalişti ucraineni, majoritatea membri ai organizaţiilor extremiste Sectorul Dreapta şi Autoapărare.

VEZI SI: IMAGINI SOCANTE din Ucraina: Un terorist pro-rus, CRUCIFICAT si ARS DE VIU dupa ce a ucis mai multi copii nevinovati.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU