“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSPORTSTIRI

Scene șocante pe Aeroportul Henri Coandă, la sosirea naționalei Israelului la București: Jucătorii au fost păziți de numeroși agenți Mossad înarmați până în dinți, cu mitraliere!

Autocarul a fost scotocit de agenți înainte de îmbarcarea jucătorilor.

index 56

Scene șocante pe Aeroportul Henri Coandă, la sosirea naționalei Israelului la București, pentru partida cu România, contând pentru preliminariile Euro 2024. Jucătorii și staff-ul naționalei au fost păziți de numeroși agenți Mossad înarmați până în dinți, cu mitraliere!

Pentru israelieni poate că e normal, dar pentru restul lumii acest lucru pare o exagerare. Pentru că nici la vizitele șefilor de stat nu vezi așa ceva: agenți înarmați ostentativ, cu mitralierele la vedere și cu degetul pe trăgaci, pășind prin cel mai mare aeroport la țării. E de înțeles pe de o parte acest gen de acțiuni intimidante, dar se poate face și altfel, cu armele la îndemână, dar ascunse vederii. Ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat dacă un fan mai insistent s-ar fi apropiat de jucătorii israelieni. Ar fi fost ciuruit de echipa de securitate?

Autocarul a fost scotocit de agenți înainte de îmbarcarea jucătorilor.

index 57

Naționala Israelului a ajuns în această noapte la București pentru meciul cu selecționata României, care va avea loc sâmbătă, 9 septembrie de la ora 21:45. Jucătorii au fost păziți din toate părțile la aterizarea pe aeroportul Otopeni. Securitatea a fost sporită pentru sosirea jucătorilor și a staff-ului din „Țara Sfântă”. Aceștia au fost protejați de forțele de ordine israeliene, cărora li s-au adăugat și cele din România.

La plecarea din aeroport, atât agenți ai Mossad cu arma în mână cât și efective din brigada specială de intervenție a Jandarmeriei au asigurat paza echipei. În timpul escortării s-a format un paravan între ceilalți călători și jucători pentru ca cei din urmă să ajungă în siguranță la autocare.

Meciul România – Israel se joacă sâmbătă, de la ora 21.45, pe Arena Națională, fiind televizat de Prima TV. La partidă se anunță o asistență-record, de peste 40.000 de spectatori. Naționala ”tricoloră” este pe locul 2 în grupa de calificare la Euro 2024, cu 8 puncte, unul mai mult decât adversara de mâine.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.