“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

SCANDALOS! NISTE POLITISTI ORDINARI CARE VOR SALARII MARI, URINEAZA PE ZIDURILE UNEI BISERICI!

snd
Doi politisti au fost fotografiați în timp ce urinează pe Biserica Kretzulescu din București.

Imaginea surprinsă de un tânăr a stârnit controverse, după ce a fost publicată pe rețelele de socializare. Contactat de reporterii Libertatea.ro, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor (SNPPC) a declarat că vor fi făcute verificări și nu exclude varianta potrivit căreia fotografia ar putea fi o „provocare”.

În fotografia care a fost publicată pe Facebook apar doi bărbați ce par să urineze pe zidul Bisericii Kretzulescu.

„E un miting sindical (cred) în Piata Revoluției. 2 participanți au găsit un zid vechi numa’ bun pentru un pipi”, este mesajul scris de Ionuț Macri, un tânăr din București, care a publicat fotografia pe Facebook.

Oamenii care au văzut imaginea au criticat gestul bărbaților care ar putea fi membri ai Sindicatului Național al Polițiștilor.

„E toaletă publică la 100 de m, mai în dreapta! E automată și gratis + că are hârtie igienică, săpun și uscător cu aer cald pt mâini! Sigur se vede din punctul lor!”, a comentat un internaut.

„Nu-mi vine să cred! Polițiști, membri SNPPC? Coarnă se va face foc și pară dacă vede această fotografie”, a scris un alt utilizator al rețelei Facebook.

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, pentru Libertatea, că nu a văzut fotografia care a stârnit controverse și va face verificări pentru a afla dacă bărbații surprinși în imagine sunt într-adevăr membri SNPPC.

„Fotografia poate să fie trucată. Fotografia poate să fie o provocare. Trebuie făcut niște verificări dacă într-adevăr lucrurile stau așa”, a precizat Dumitru Coarnă.

Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor crede că poza ar putea fi un trucaj.

„Există și probabilitatea sau posilitatea unei provocări. Cineva cu o vestă de-a noastră, s-a întors cu spatele la zid și s-au pozat, pentru că sunt multe diversiuni. (…) Suntem în zona asta a ducerii în derizoriu”

Peste 10.000 de polițiști și angajați din penitenciare au protestat, sâmbătă, în fața Ministerului de Interne și în fața Guvernului, nemulţumiţi de salarizarea personalului plătit din fonduri publice şi de impactul modificărilor fiscale asupra unor sectoare bugetare.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.