SCANDAL URIAS. Dragnea provoaca un adevarat cutremur în Romania. Totul s-a întamplat IN DIRECT la Tv

Liviu Dragnea a decis să intre în război. El a avut un schimb dur de replici cu Victor Ciutacu, care a anunțat că-l dă în judecată pe jurnalist. Totul a pornit de la un comentariu făcut de vedeta celor de la România TV legat de ceea ce ar fi pățit Dragnea cât timp s-a aflat în spatele gratiilor.

Liviu Dragnea a aruncat bomba zilei. El a anunțat că îl dă în judecată pe Victor Ciutacu. Scandalul a pornit după ce, în emisiunea celebrului jurnalist de la România TV, s-a făcut referire la un presupus viol al lui Dragnea în timpul încarcerării sale.

Imediat, a venit și reacția lui Liviu Dragnea. Acesta a susținut că „dorința patologică de senzațional și foamea de rating a pseudo-jurnaliștilor de la România TV” a atins cote alarmante astăzi.

„Cu o plăcere diabolică cum rar mi-a fost dat să văd până acum în presă, obedienții mogulilor de proveniență securistică au lansat o serie de minciuni referitoare la perioada mea de detenție, fără a schița vreun gest elementar de a verifica cele transmise. În detenție mi-au fost călcate în picioare multe drepturi, dar nu am fost nici bătut, nici violat. Știu de ce o faceți! Și mai știu și cine vă comandă să publicați asemenea minciuni despre mine! Vă transmit vouă și stăpânilor voștri că vă voi târî în instanțe până când vă veți sătura să inventați tot felul de inepții despre propria-mi persoană”, a scris Liviu Dragnea, joi, pe Facebook.

„Trecând, domnule Ciutacu, peste simpatia pe care mi-o purtați, tratam cu o oarecare seriozitate emisiunea dumneavoastră, dar constat că ați reușit să o aduceți la un nivel de joasă speță. Faptul ca ați promovat informații despre și la adresa persoanei mele neverificate, nereale, mă determină să vă acționez în instanță și vă voi solicita daune. Iar tot ceea ce voi obține în instanță de la dumneavoastră voi dona cât mai multor familii de români aduse în prag de sărăcie de acest guvern sinistru. Și mai urât este că terfeliți niște tineri fără a-i cunoaște, tineri care încă mai speră că au un viitor în țara asta”, a adăugat fostul lider social-democrat.

Victor Ciutacu i-a dat replica în direct. Acesta a spus că așteaptă să i se spună concret cine sunt „mogulii ăia securiștici” care îl plătesc pe el, în calitate de jurnalist.

„Dragă Liviu, că sunt convins că te uiți la televizor, ținând cont că noi doi am avut o relație personală și că îți cunosc toată familia, cu „f” mare, aștept să-mi spui mie în privat, nu la televizor, și pe urmă spunem împreună la televizor, cine sunt mogulii ăia securiștici care mă plătesc pe mine să te denigrez pe tine.

După ce o să spui asta, poate o să avem și o discuție față în față, cu sau fără camerele de luat vederi, în care sunt convins că sunt foarte lucruri de lămurit, Liviu, despre mogulii ăștia securistici care te persecută, despre ce relație ai avut tu cu acești moguli securistici care azi de persecută și nu în ultimul rând despre cauzele care te-au făcut irelevant pe scena politică, Liviu”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *