“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSPIRITUALITATESTIRI

Scandal la Episcopie, cu acuzații de promovare a preoților homosexuali

„Toți preoții știu de această încrengătură”

index 60
Preoți gay. Imagine cu caracter ilustrativ.

Episcopia se confruntă cu acuzații grave de promovare în funcții importante a unor preoți despre care se presupune că ar avea orientare homosexuală, contrar învățăturilor bisericii.

[lockercat]Preotul Ciprian Mega (foto) a semnalat superiorilor o discuție cu tentă sexuală purtată pe WhatsApp între un apropiat al episcopului Sofronie Drincec și un angajat în justiție. Ca răspuns, Mega a fost pus sub urmărire penală pentru violarea vieții private, împreună cu protopopul Simion Goga.

Ciprian Mega consideră dosarul penal o încercare de intimidare menită să îl determine să renunțe la lansarea unui film în care un personaj corupt ar putea fi inspirat din viața episcopului Sofronie.

Tată a patru copii, cineast premiat internațional, cel care a adus în februarie la Oradea vedete internaționale precum Mickey Rourke, Elisabeta Pellini și Anthony Delon pentru a juca în filmul „21 de rubini”, aflat în post-producție, Ciprian Mega este cunoscut ca făcând parte dintre preoții dedicați, relatează Bihoreanul.

„Toți preoții din Bihor știu de această încrengătură, bazată pe imoralitate și corupție, dar toți aleg să tacă, fie din frică, fie din interes!”, declară preotul Ciprian Mega, parohul Bisericii Sfântul Spiridon din cartierul Rogerius.

Mega susține că în eparhie există o rețea homosexuală tolerată și promite să facă publice informații compromițătoare.

Mai mulți preoți iau poziție împotriva homosexualității în cler, cerând colegilor să nu tacă în fața unor astfel de practici. Conducerea Episcopiei Oradea păstrează tăcerea în fața acestui scandal care pune sub semnul întrebării moralitatea unor înalte fețe bisericești.

Episcopia nu a răspuns solicitărilor ziarului Bihoreanul de a comenta acuzațiile, iar ancheta penală este în desfășurare.[/lockercat]

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.