“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

Sa nu le tai ouale? Elevă de 17 ani, luată CU FORTA SI VIOLATA în scara unui bloc de un membru al clanului tiganesc “Cordunenii”

tgg3

O elevă de 17 ani, din Vaslui, a trecut prin momente de groază duminică seara, când, în timp ce se îndrepta spre casă, a fost luată cu forţa de un individ din clanul tiganesc “Cordunenii” şi abuzată sexual. Deşi a strigat după ajutor, iar agresiunea s-a petrecut pe principala arteră a oraşului, strada Ştefan cel Mare, nimeni nu a intervenit, fata scăpând, într-un final, cu fuga.

Cazul revoltăror s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 21.50, pe strada Ştefan Cel Mare în zona cartierului 13 Decembrie din municipiul Vaslui. Victima, o fată de 17 ani, se îndrepta spre blocul în care locuia, în momentul în care a fost acostată de Flavian Vidineac, un individ cunoscut lumii interlope, apropiat al clanului Corduneanu.

La un moment dat, în timpul deplasării, a fost acostată de Vidineac, care i-a smuls telefonul din mână, ulterior a târât-o în spatele blocului 400, unde, într-o zonă lăturalnică, a trânit fata în genunchi şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Pentru că s-a opus, adolescenta a fost scuipată şi umilită, apoi a fost târâtă în scara A a blocului 403 unde din nou a fost supusă perversiunilor sexuale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, victima a strigat după ajutor, însă nimeni n-ar fi auzit-o. În ciuda clipelor de groază şi a ameninţărilor cu moartea, la un moment dat, a avut prezenţa de spirit şi a reuşit să se smulgă din braţele agresorului, fugind spre casă. Ajunsă la domiciliu, a sunat de îndată la 112.

”Suspectul a fost identificat la scurt timp. Pe numele său, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie. A fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Luni după-amiază, Judecătoria Vaslui a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Potrivit poliţiştilor, între victimă şi agresor nu exista nicio relaţie. Victima îl cunoştea din vedere, având în vedere că locuiau în acelaşi cartier.

În vârstă de 30 de ani, Flavian Vidineac este căsătorit şi are un copil. El este fiul unui inspector din cadrul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Vaslui.

De-a lungul anilor a fost implicat în mai multe scandaluri în cluburile din Vaslui, având, deopotrivă, calitate de agresor şi vătămat. Are relaţii strânse cu interlopii din zona Moldova, fiind un apropiat al clanului Corduneanu de la Iaşi. De altfel, la începutul lunii iulie, a fost prezent la nunta anului (foto jos – în mijloc), cum a fost numită căsătoria lui Bogdan Corduneanu de la Iaşi.

Deşi nu are un loc de muncă oficial, Vidineac îşi petrece perioade lungi din an la Londra, unde este acuzat că s-ar ocupa de afaceri dubioase. Pe conturile de socializare, tânărul îşi etalează opulenţa, postând fotografii din vacanţele extravagante.

Încarcerat în arestul Poliţiei Vaslui, Vidineac a contestat hotărârea Judecătoriei Vaslui, urmând ca Tribunalul Vaslui să hotărască dacă va rămâne sau nu în spatele gratiilor pe timpul instrumentării cercetărilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.