S-a facut de ras! GAFA de zile mari a președintelui Senatului

Președintele Senatului, Anca Dragu, a comis-o pe pagina de socializare. Dragu a inventat un nou județ în România.

Reprezentanta USR-PLUS a vorbit într-o postare pe pagina de socializare de „județul Zalău” și de „Consiliul Județean Zalău”, în loc de județul Sălaj.

„Județul Zalău are nevoie să își aducă înapoi, acasă, oamenii care s-au născut și crescut aici. M-am bucurat să văd roada muncii lor în investițiile pe care le-au făcut în satele, orașele natale din județ.

Președintele Consiliului Județean Zalău, Dinu Iancu Sălăjanu, și echipa de la Prefectură au un plan clar, o strategie asumată ca misiune, pentru a crește calitatea vieții și oportunitățile în județ. Sunt sume importante alocate pentru creșterea accesului la sănătate de calitate, prin extinderea blocului operator al Spitalului Județean și înființarea unui centru oncologic.

Citiți și:  Document/ Anca Dragu a folosit resurse publice în interesul său propriu, al familiei sale și al unor apropiați

USR PLUS, alături de partenerii de coaliție, își respectă angajamentele din campanie și din programul de guvernare! Mult succes echipei de la Zalău!

#impreuna #diasporaAcasa”, a spus Dragu.

Ulterior, Anca Dragu a rectificat.

„Județul Sălaj are nevoie să își aducă înapoi, acasă, oamenii care s-au născut și crescut aici. M-am bucurat să văd roadele muncii lor în investițiile pe care le-au făcut în satele, orașele natale din județ.

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, și echipa de la Prefectură au un plan clar, o strategie asumată ca misiune, pentru a crește calitatea vieții și oportunitățile în județ. Sunt sume importante alocate pentru creșterea accesului la sănătate de calitate, prin extinderea blocului operator al Spitalului Județean și înființarea unui centru oncologic.

Citiți și:  Cazul Ancăi Dragu: Senatul a plătit, fără să știe, plecarea în vacanță a familiei Dragu

USR PLUS, alături de partenerii de coaliție, își respectă angajamentele din campanie și din programul de guvernare! Mult succes echipei de la Zalău!

#impreuna #diaspora”, este mesajul modificat al Ancăi Dragu.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!