“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

S-a facut de ras! GAFA de zile mari a președintelui Senatului

62165295

Președintele Senatului, Anca Dragu, a comis-o pe pagina de socializare. Dragu a inventat un nou județ în România.

Reprezentanta USR-PLUS a vorbit într-o postare pe pagina de socializare de „județul Zalău” și de „Consiliul Județean Zalău”, în loc de județul Sălaj.

„Județul Zalău are nevoie să își aducă înapoi, acasă, oamenii care s-au născut și crescut aici. M-am bucurat să văd roada muncii lor în investițiile pe care le-au făcut în satele, orașele natale din județ.

Președintele Consiliului Județean Zalău, Dinu Iancu Sălăjanu, și echipa de la Prefectură au un plan clar, o strategie asumată ca misiune, pentru a crește calitatea vieții și oportunitățile în județ. Sunt sume importante alocate pentru creșterea accesului la sănătate de calitate, prin extinderea blocului operator al Spitalului Județean și înființarea unui centru oncologic.

USR PLUS, alături de partenerii de coaliție, își respectă angajamentele din campanie și din programul de guvernare! Mult succes echipei de la Zalău!

#impreuna #diasporaAcasa”, a spus Dragu.

Ulterior, Anca Dragu a rectificat.

„Județul Sălaj are nevoie să își aducă înapoi, acasă, oamenii care s-au născut și crescut aici. M-am bucurat să văd roadele muncii lor în investițiile pe care le-au făcut în satele, orașele natale din județ.

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, și echipa de la Prefectură au un plan clar, o strategie asumată ca misiune, pentru a crește calitatea vieții și oportunitățile în județ. Sunt sume importante alocate pentru creșterea accesului la sănătate de calitate, prin extinderea blocului operator al Spitalului Județean și înființarea unui centru oncologic.

USR PLUS, alături de partenerii de coaliție, își respectă angajamentele din campanie și din programul de guvernare! Mult succes echipei de la Zalău!

#impreuna #diaspora”, este mesajul modificat al Ancăi Dragu.

Sursa: bugetul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.