“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Cazul Ancăi Dragu: Senatul a plătit, fără să știe, plecarea în vacanță a familiei Dragu

maxresdefault 12

Fostul președinte al Senatului, Anca Dragu, a oferit un exemplu clasic de abuz în funcție. Întreaga familie Dragu a plecat, în Franța, folosit resursele Senatului României, în ceea ce se dorea o delegație oficială, dar care a fost, de fapt, o vacanță în toată regula.

Consilierul lui Sorin Grindeanu, Alin Șerbănescu, vine cu noi detalii despre acest caz și arată cum acest caz al Ancăi Dragu ar putea deveni unul penal.

”Senatul, fara aprobarea biroului permanent, a platit protocolul familiei Dragu, nu ea personal. SPP nu a informat aeroportul cu privire la riscurile de securitate invocate de Dragu”, a spus Alin Șerbănescu, la România TV.

Dragu a folosit mașinile instituției, angajați de la Serviciul Protocol și Pașapoarte al Senatului, precum și Salonul Prezidențial de la Aeroportul Otopeni sub pretextul unei „delegații” pentru a avea facilități la îmbarcarea în avionul care a transportat-o în vacanță în Franța.

Într-o reacție pentru jurnaliștii de la G4Media, care au publicat inițial știrea, Anca Dragu a invocat faptul că accesul la aceste facilități a avut loc „la recomandarea serviciilor de securitate”, ea fiind, atunci, numărul 2 în Statul Român.

Problema este că SPP nu a informat aeroportul cu privire la ”riscurile de securitate”, iar Anca Dragu a folosit Salonul Prezidențial.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.