Orban, acuzat de TRĂDARE. News alert

Premierul Florin Cîțu și prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan l-au criticat pe președintele PNL, Ludovic Orban, pentru că a contribuit la îndeplinirea procedurilor parlamentare privind depunerea moțiunii USR PLUS AUR. Este o acțiune bizară, nu vreau să cred că a tradat, au spus cei doi liberali, anunță Mediafax.

Florin Cîțu, contracandidatul lui Ludovic Orban la șefia PNL, a comentat pe scurt poziția președintelui Camerei Deputaților.

„Este o acțiune bizară a președintelui PNL”, a spus Cîțu.

Rareș Bogdan l-a criticat pe președintele PNL, Ludovic Orban.

„Nu vreau să cred că Orban a trădat, nu cred că trebuia să-și anuleze programul, este bizar că președintele Camerei Deputaților de la partidul împotriva căruia se depune moțiunea să stea să aștepte, să ia act de moțiunea domnilor Simion, Barna și Cioloș. Trebuia să aibă decența să-și delege atribuțiile către doamna Prună de la USR… Alina Gorghiu ar fi trebuit să facă convocarea, a fost delegată de președintele Senatului Anca Dragu care este plecată în străinătate, Alina Gorghiu nu a făcut-o… sunt chestii dureroase pentru PNL”, a explicat prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

Membrii Birourilor Politice Reunite ale Parlamentului (BPR) se întrunesc sâmbătă, la ora 11.00, pentru a stabili calendarul privind citirea și votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Moțiunea a fost depusă de USR PLUS și AUR.

O altă ședință a BPR a fost convocată vineri, la ora 23.00, în sistem on-line, imediat după depunerea de către AUR și USR PLUS a moțiunii de cenzură. Ședința s-a încheiat fără niciun rezultat deoarece mai mulți parlamentari au lipsit și nu a fost cvorum.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *