“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICASOCIETATE

S-a dat ordin în România chiar acum: STARE DE ALERTA IN ROMANIA

stare de alerta 6758498576593 08317000

S-a dat ordin la nivel național! Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a făcut marele anunț cu doar două zile înainte de alegerile locale și alegerile europarlamentare.

Duminică, va fi „stare de alertă” în România
Duminică, va fi „stare de alertă” în România! Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, le-a transmis reprezentanţilor structurilor de ordine publică de la nivel central şi din teritoriu că, în perioada alegerilor, toţi angajaţii MAI trebuie să se considere „în stare de alertă”, să fie la datorie pentru buna desfăşurare a scrutinului electoral.

Cu o zi în urmă, conducerea MAI a convocat o întâlnire cu reprezentanții structurilor de ordine publică de la nivel central și din teritoriu. Întâlnirea s-a desfășurat prin videoconferință. S-au definit detaliile finale privind măsurile luate pentru menținerea ordinii publice în apropierea secțiilor de votare și a birourilor electorale.

Au fost analizate aspectele operaționale curente în domeniul de competență al structurilor MAI. Misiunile trebuie desfăşurate cu deplină legalitate şi imparţialitate.

„Vă rog să vă consideraţi, toţi, în stare de alertă, la datorie, pentru a ne îndeplini obiectivele. Sigur că principalul obiectiv e desfăşurarea în bune condiţii a alegerilor, respectarea legii, păstrarea ordinii şi liniştii publice pentru ca cetăţeanul, cetăţenii, să-şi exercite dreptul constituţional fundamental la vot liber, nestingherit.

Vreau să mă refer la zona strict tehnică şi legală, care, repet, ţine de credibilitatea Ministerului Afacerilor Interne că îşi poate îndeplini misiunea legală, că poate fi imparţial politic, imparţial politic, echidistant, că nu se amestecă în niciun fel de joc politic şi că, într-adevăr, mai presus de orice şi de oricine în ţara asta este legea şi legea sunteţi dumneavoastră, dumneavoastră sunteţi gardienii legii.

Pentru niciun motiv, nimeni nu are voie să abdice de la această calitate de gardian al legii”, a spus, vineri, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.

Vor fi păzite toate secțiile de votare din România
Secretarul de Stat din cadrul MAI, Bogdan Despescu, a spus că, pentru a spori capacitatea de reacție, vor fi trimiși în teritoriu ofițeri pentru a monitoriza implementarea măsurilor stabilite. Din punct de vedere tehnic, sunt pregătiți. El a solicitat ca, până la încheierea campaniei electorale, atenția să fie concentrată pe prevenirea oricăror incidente.

A subliniat importanța prevenirii acestor incidente. Începând cu ora 7:00, se vor concentra pe alte activități specifice, precum menținerea ordinii și transportul către secțiile de votare.

Angajații MAI își focalizează eforturile pe prevenirea incidentelor grave și reacționarea promptă. Scopul este de a evita situații care ar putea afecta desfășurarea procesului electoral și integritatea cetățenilor, precum și bunurile private sau publice.

„Din punct de vedere tehnic, suntem pregătiţi. Am cerut ca, până la finele campaniei electorale, respectiv sâmbătă dimineaţă, la ora 7:00, atenţia să fie una ridicată din perspectiva prevenirii oricăror incidente.

Este foarte important să prevenim aceste incidente, iar odată cu acel moment, ora 7:00, să ne canalizăm pe celelalte activităţi specifice, pe activitatea de menţinere, activitatea de transport către secţiile de votare, care se va realiza până la ora 18:00 în ziua de sâmbătă şi luăm în pază secţiile de votare la nivel naţional”, le-a transmis el angajaţilor MAI.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.