Judecatorul a dat DECIZIA asteptata de toata planeta: Va ramane Novak Djokovic in Australia?

Judecătorul Anthony Kelly a decis în favoarea lui Novak Djokovic în procesul privind anularea vizei acordate liderului modnial din circuitul ATP, transmite Reuters.

Astfel, judecătorul a desființat decizia de anulare a vizei lui Novak Djokovic și a obligat guvernul la plata cheltuielilor de judecată

Kelly a dispus ca Djokovic să fie eliberat din detenție în cel mult 30 de minute și să primească pașaportul și efectele personale eliberate.

Ministrul imigrației și-a rezervat dreptul a o anula iar

Consilierul guvernamental Christopher Tran a spus că ministrul imigrației, Alex Hawke, va analiza dacă își va exercita o prerogativa personală prin care poate anula viza

Aceasta înseamnă că, odată ce prima decizie privind viza lui Djokovic este revocată, Hawke ar putea să o anuleze din nou.

Citiți și:  Djokovic va juca la Australian Open - Organizatorii nu au mai așteptat decizia privind expulzarea

Judecătorul Kelly a precizat că, dacă ministrul ia decizia de a-i retrage viza, atunci Djokovic nu se va putea întoarce timp de trei ani în Australia. Judecătorul a adăugat că se așteaptă să fie “informat în avans pe deplin” dacă va fi solicitat pentru procedurile viitoare.

“Dintr-un numit punct de vedere, miza a crescut mai degrabă decât a scăzut”, a adăugat Kelly.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *