Djokovic va juca la Australian Open – Organizatorii nu au mai așteptat decizia privind expulzarea

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic îl va avea ca adversar pe compatriotul său Miomir Kecmanovic în primul tur la Openul Australiei, conform tragerii la sorţi efectuate joi, cu condiţia să nu fie expulzat din Australia, informează AFP, potrivit Agerpres.

Liderul mondial, nevaccinat contra Covid-19, este în aşteptarea unei decizii a ministrului australian al Imigrării care dispune de o putere discreţionară pentru a-l expulza din ţară. O decizie a instanţei de luni îi permite deţinătorului titlului la Melbourne să rămână pe teritoriul australian în ciuda viciilor în procedura de obţinere a vizei.

Nicio decizie nu a fost luată încă în privinţa unei eventuale anulări a vizei şi a expulzării liderului mondial, a declarat, joi, prim-ministrul australian Scott Morrison.

Citiți și:  Avocaţii executivului australian, declaratii inaintea recursului lui Djokovic: "Această cerere de viză trebuie refuzată"

Poziţia ministrului Imigrării, Alex Hawke, care a anunţat că analizează posibilitatea unei anulări a vizei, „nu s-a schimbat”, conform declaraţiei premierului australian în cursul unei conferinţe de presă.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.