S-a aflat! Informația care dinamitează scena politică din România!

Președintele formațiunii AUR a făcut o declarație de ultim moment. Potrivit celor spuse de George Simion, scena politica din România s-ar putea confrunta cu alegeri anticipate.

Anunțul momentului pe scena politică! Urmează alegeri anticipate în România? Este posibil
Mai precis, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) este de părere că „este posibil să ajungem la alegeri anticipate”, în contextul în care partidele aflate la putere au scăzut foarte mult în sondaje.

„George Simion: Este posibil să ajungem la alegeri anticipate, pentru că PSD-ul nu stă atât de bine în sondaje. PSD-ul, după iarna care va veni, nu ia mai mult de 25%. PNL-ul, dacă ia 10% la următoarele alegeri, este bine. Lumea este atât de supărată – eu sunt o persoană care merge printre români și îi aude.

Nivelul de ură care era la adresa lui Băsescu e undeva comparabil cu ce simte lumea acum față de PNL. Nu înțeleg de ce nu simte și față de PSD, că se face imediat anul de când sunt la guvernare. PSD-ul va încerca să spele putina, să plece cumva, să dea vina pe PNL.

În Parlament, dacă PSD-ul va face ce trebuie în cazul demiterii lui Iohannis – nu a făcut – va vota împotriva votului de încredere. În cel târziu mai sau o guvernare de strânsură, minoritară a PNL-ului”, a declarat George Simion pentru gandul.ro

Noi o să ne batem să fim prima forță politică,
De asemenea, liderul AUR a mai spus că USR este „o filă de istorie deja în politica românească, nu mai există”.

„Să vedem cât de demni sunt cei de la PSD – până acum, nu au fost suficient de demni. Nu iau mai mult de 35% împreună și noi o să ne batem să fim prima forță politică, să luăm peste 35%. În momentul ăsta, există PSD și o anexă liberală.

O să mai apară forțe noi politice. USR-ul e o filă de istorie deja în politica românească, nu mai există. Nu cred că mai merită a fi băgați în seamă, s-au despărțit. Cioloș era cel de la Bruxelles, cu tată 1, tată 2 – sunt elemente de istorie și nu mai îmi aduc aminte.

Noi ne poziționăm destul de clar și suntem singurul partid parlamentar patriotic din România. Există doar bărbat și femeie. Nucleul AUR a fost prezent activ în referendumul pentru familie, în Coaliția pentru Familie. Noi credem că baza unei societăți este căsătoria dintre un bărbat și o femeie”, a completat George Simion.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.