“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Campanie de defăimare pusă la cale de AUR: Diana Șoșoacă victima unor ACUZAȚII FALSE și MANIPULATOARE în publicații pseudo-ortodoxe

Acuzații nefondate și manipulare politică în articolele ce vizează pe Diana Șoșoacă în mediul online "ortodox"..

ZmZkMDU5OGVjMmJkYzEwZDVjMGM4YmFkM2YyYjQ0.thumb

Diana Șoșoacă, cunoscută pentru implicarea sa în politică și pentru opiniile controversate, a fost ținta unor acuzații nefondate și manipulatoare în publicațiile Activenews.ro și Ortodoxinfo.ro, precum și pe alte platforme similare, care, deși pretind a fi ortodoxe, distribuie informații neadevărate. Aceste publicații susțin că senatorea ar fi satanistă și ar fi influențată de ideologii New-Age, afirmând că aceasta ar amenința Ortodoxia și ar fi însoțită de persoane cu convingeri neortodoxe.

În realitate, aceste informații sunt fabricate și reprezintă o campanie de defăimare orchestrată de adversari politici, precum George Simion și membrii partidului AUR. Aceștia folosesc aceste platforme pentru a discredita imaginea senatorului, promovând informații complet false.

Articolul fals atribuit unor pseudojurnaliști plătiți de partidul AUR înfățișează Diana Șoșoacă ca un pericol pentru Ortodoxie, acuzând-o că ar fi stăpânită de duhurile înșelării New-Age și că ar colabora cu indivizi dubioși din cadrul Bisericii, fără a oferi vreo dovadă sau susținere concretă pentru aceste afirmații.

Se sugerează că Diana Șoșoacă ar fi participat la evenimente sataniste și ar fi susținut teorii anti-ortodoxe la un festival din Sibiu, afirmând că poporul român ar avea o vibrație energetică scăzută și ar pleda pentru o unificare spirituală dincolo de granițele religioase. Totuși, aceste informații sunt complet neadevărate și lipsite de context, având drept scop manipularea și discreditarea reputației sale.

În plus, acuzațiile din articolele promovate de acești bișnițari se referă la presupuse comentarii și declarații făcute de Diana Șoșoacă în trecut, fără a oferi surse sau dovezi concrete pentru aceste afirmații. Aceste informații, atribuite senatorului, sunt prezentate într-un mod selectiv și manipulativ, fără a respecta adevărul sau integritatea persoanei vizate.

Aceste acuzații și calomnii perpetuate de astfel de publicații denotă o încercare evidentă de a manipula opinia publică și de a discredita o figură politică, fără a avea temeiuri sau probe reale în sprijinul acestor afirmații false și nedovedite.

Ar merita să fim critici și să evaluăm cu atenție sursele de informație “ortodoxe”, plătite de acel croncan de la AUR, evitând să acceptăm informații false și manipulatoare.

Autor – Marius Trancă

VEZI ȘI – AUR – aceeași MIZERIE fix ca PNL și PSD. Oamenii lui Simion s-au opus luni desfiintarii pensiilor speciale!

AUR și kitsch

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Domnul Marius Trancă,
    Cautati pe aktual24 articolul
    Cum s-a sucit Sosoaca pentru a deveni parlamentar. In 2017: „Moastele sunt morti putreziti/ Popii scot bani de pe urma moastelor/ Popii se imbuiba”
    cu screenshot-uri ale postarilor doamnei (intre timp sterse), daca realmente doriti “surse sau dovezi concrete” pentru aversiunea pe care o are doamna Sosoaca fata de Biserica Ortodoxa. Dar cel putin pe atunci era sincera. Altfel decat dupa intrarea in politica, cand a rescris istoria declarand ca domnia ei se inchina in fiecare an la moastele Cuvioasei Parascheva.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.