“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Cine vine la Scoala Politica AUR de la Neptun: Turcescu, Dan Puric, Sarmiza Andronic si Marian Munteanu

Mai multi jurnalisti si alte figuri publice vor particip in acest week-end, la Neptun, la Scoala Politica „Tineri pentru Romania” care este organizata de Tineretul AUR.

Marian Munteanu, fost lider al unui partid neolegionar, va sustine joi un discurs cu tema „Revolutie si restauratie”.

Vineri, Robert Turcescu le va vorbi auristilor despre „Comunicare politica si emotie”. Turcescu este acum realizator al unei emisiuni la Metropola TV, post controlat de cuplul Pandele-Firea.

Dupa Turcescu, va lua cuvantul Sarmiza Andronic. Apropiata de Sebastian Ghita, patronul postului Romania TV, Andronic apare deseori la RTV si Antena 3 in calitate de „analist”.

Sambata, in fata auristilor va aparea o noua figura cunoscuta in spatiul public: Dan Puric. Puric le va vorbi despre „Identitatea romaneascva astazi”.

Citeste si: Activitati subversive ale serviciilor speciale rusesti in Romania. Raport de la Kiev, nume grele: Dan Voiculescu, George Simion, Dan Puric, Cozmin Gusa, Diana Sosoaca

Cine vine la Scoala Politica AUR de la Neptun Turcescu 1694571892 903 Cine vine la Scoala Politica AUR de la Neptun Turcescu

Sarmiza Andronic este familiarizata cu subsolurile insalubre ale politicii romanesti de mult timp, desi se pretinde „analista”.

In 2007, Andronic a candidat pentru un loc de parlamentar european pe lista Partidului Initiativa Nationala. Acest partid fusese infiintat de Cozmin Gusa, actual membru PSD si unul dintre canalele PSD de distribuire de fake news.

Sarmiza Andronic a picat apoi in umbra pentru a reaparea, noua ani mai tarziu, in compania lui Sebastia Ghita. Ea a fost director de comunicare al lui Sebastian Ghita, mai exact al Partidului Romania Unita, in timpul campaniei electorale din 2016. Partidul lui Ghita, desi a fost promovat puternic de Romania TV, nu a reusit sa intre in Parlament. De altfel, ea a si candidat pentru un loc de parlamentar pe listele acestui partid in judetul Neamt.

Cel mai probabil, Sarmiza Andronic a pus la cale campania isterica a PRU de atunci impotriva „sorosistilor”, lupta cu George Soros fiind principala tema de campanie a PRU si a lui Ghita.

“Vis-a-vis de recentele referiri la ultimile planuri de dezmembrare a Romaniei «dospite» in anumite cercuri externe, noi am avut recent o conferinta de presa la Bucuresti, la care au participat domnul presedinte Bogdan Diaconu, domnul deputat Sebastian Ghita si domnul avocat Bolcas, presedintele senatului Partidului Romania Unita, in care s-a discutat despre finantarea de catre George Soros a unor ONG-uri… Atat pot sa va spun acum ca urmeaza sa facem o serie de dezvaluiri si sa prezentam si acte doveditoare… Daca noi avem oameni platiti din exterior, daca pe noi ne conduc ONG-urile, atunci Romania se duce de rapa!”, spunea Sarmiza Andronic intr-un interviu pentru presa locala din Neamt.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.