“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Rufele se fura cu lanseta in Braila. E incredibil, dar adevarat. Omul fura rufele vecinului cu lanseta, fara vreo rusine – VIDEO

barbat lanseta rufe

UPDATE | Politia a demarat cercetari dupa ce imaginile au aparut in spatiul public, stabilind ca „hotul” cu lanseta incerca doar sa-si recupereze hainele cazute de la propriul balcon. Pentru ca vecinii nu i-au raspuns la usa, braileanul a optat pentru varianta „pescuitului”.

Imaginile au fost surprinse in cartierul Obor. Cititorul care ne-a pus la dispozitie video-ul sustine ca a filmat scena ieri, 21 februarie, in jurul orei 14:30.

„Rufele se fura cu lanseta in Braila. E incredibil, dar adevarat. Omul fura rufele vecinului cu lanseta, fara vreo rusine. Poate spuneti ca e doar de caterinca, dar arata multe despre unii dintre noi, ca oameni”, ne-a scris sursa citata.

Pe imagini se observa cum un barbat, aflat pe un balcon, la etajul 4, agata cu lanseta hainele pe care un vecin le-a pus la uscat, pe un balcon de la etajul 2, tragandu-le in sus. (Sursa: De Braila)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.