Rufele se fura cu lanseta in Braila. E incredibil, dar adevarat. Omul fura rufele vecinului cu lanseta, fara vreo rusine – VIDEO

UPDATE | Politia a demarat cercetari dupa ce imaginile au aparut in spatiul public, stabilind ca „hotul” cu lanseta incerca doar sa-si recupereze hainele cazute de la propriul balcon. Pentru ca vecinii nu i-au raspuns la usa, braileanul a optat pentru varianta „pescuitului”.

Imaginile au fost surprinse in cartierul Obor. Cititorul care ne-a pus la dispozitie video-ul sustine ca a filmat scena ieri, 21 februarie, in jurul orei 14:30.

„Rufele se fura cu lanseta in Braila. E incredibil, dar adevarat. Omul fura rufele vecinului cu lanseta, fara vreo rusine. Poate spuneti ca e doar de caterinca, dar arata multe despre unii dintre noi, ca oameni”, ne-a scris sursa citata.

Citiți și:  S-A P*ȘAT PE AMANTUL SOȚIEI | Adolescent BATUT si BATJOCORIT la marginea orașului de soțul furios - VIDEO

Pe imagini se observa cum un barbat, aflat pe un balcon, la etajul 4, agata cu lanseta hainele pe care un vecin le-a pus la uscat, pe un balcon de la etajul 2, tragandu-le in sus. (Sursa: De Braila)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.