SCENE SOCANTE: Un TIGAN a AMENINTAT cu un CUTIT călătorii unui autobuz, în Brăila / VIDEO REVOLTATOR

IAR ISI FAC TIGANII DE CAP PRIN AUTOBUZE:

Au fost momente de panică în Brăila după ce un tigan beat a ameninţat cu un cuţit mai mulţi călători care se aflau într-un autobuz. Suspectul, baut fiind, spun martorii, a urcat în mijlocul de transport în comun cu arma albă în mână şi a început a început să ţipe la oameni. Scenele au fost filmate iar acum poliţiştii încearcă să dea de urma suspectului.

Sunt scene filmate într-un autobuz care străbate centrul oraşului Brăila. Un tigan ţine în mâna stângă un cuţit, pe care îl agită atunci când stă de vorbă cu ceilalţi pasageri. Omul urcase în mijlocul de transport în comun chiar din faţa unei şcoli. I-a amenintat pe cei aflaţi înăuntru, iar apoi s-a aşezat pe un scaun. Un martor l-a ţinut de vorbă, în timp ce o femeie l-a filmat. Nimeni n-a anunţat însă poliţia.

Citiți și:  S-A P*ȘAT PE AMANTUL SOȚIEI | Adolescent BATUT si BATJOCORIT la marginea orașului de soțul furios - VIDEO

Imaginile filmate au apărut pe internet. Aşa au aflat de incident şi poliţiştii. Şoferii Regiei de Transport în comun din oraş spun că nu este pentru prima dată când se simt ameninţaţi.

În cazul în care va fi găsit, suspectul riscă să fie acuzat de port ilegal de obiecte periculoase, infracţiune pedepsită cu până la 3 ani de închisoare.

Video il gasiti pe Antena1/Observator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *