Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

Un soţ gelos din Brăila a montat o cameră video în baie pentru a-şi prinde soţia ‘în flagrant’

wed

Un bărbat din Brăila este cercetat penal de Poliţie, după ce a montat în baia apartamentului o cameră video pentru a o prinde pe soţia sa ‘în flagrant’.

Soţul gelos îşi bănuia soţia că îl înşală chiar în apartamentul în care cei doi locuiesc, motiv pentru care a decis să obţină dovezi solide.

Astfel, a cumpărat un sistem de supraveghere video ascuns pe care l-a instalat în baia apartamentului.

Din nefericire pentru el, camera video montată în baie a fost descoperită de… soacră.

Când a găsit sistemul de supraveghere video, soacra în vârstă de 52 de ani a sunat la Poliţie şi apoi a depus o plângere.

“Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că dispozitivul fusese montat de ginerele femeii, care bănuia că soţia sa are o relaţie extraconjugală şi că foloseşte în acest scop respectiva locuinţă. Ceea ce nu a avut în vedere bărbatul, însă, a fost faptul că în acest mod încalcă dreptul la viaţă privată al tuturor locatarilor casei, drept ocrotit şi prin legea penală”, a declarat subinsp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, pentru obiectivbr.ro.

Drept urmare, soţul gelos s-a ales cu dosar penal pentru violare a vieţii private, faptă care se pedepseşte cu închisoarea de o lună la 6 luni sau amendă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.