“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Romania da o super lovitură! Rareș Bogdan a făcut ANUNTUL chiar acum

map romania in europe 5

Eurodeputatul Rareș Bogdan a declarat că România primește 22 miliarde de euro prin Politica Agricolă Comună. Potrivit acestuia, subvențiile vor crește, gradual, până la a fi echivalente cu cele din restul statelor membre.

România a dat lovitura! Rareș Bogdan: Vom primi 22 miliarde de euro
Conform votului dat de eurodeputați în plenul din această săptămână din Strasbourg, România primește 22 de miliarde de euro, din cele 386 miliarde de euro alocate Politicii Agricole Comune pentru următorii 7 ani.

În acest context, șeful Delegației EPP România, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, a declarat că partea cea mai consistentă din bugetul alocat României sunt plățile directe, 14 miliarde de euro prin Fondul European de Garantare.

Explicatia oferită de Rareș Bogdan
„În linii mari suntem mulțumiți, deoarece subvențiile vor crește, gradual, până la a fi echivalente cu cele din restul statelor membre. Esența PAC este că se dorește a fi o politică mai ecologică, dar are componentă de echitate extrem de importantă. S-a introdus ceea ce se numește condiționalitate socială, ceea ce oferă tuturor muncitorilor în agricultură, inclusiv celor sezonieri, garanții în privința condițiilor de cazare, de muncă, privind salariul minim și accesul la asistență medicală”, a declarat Rareș Bogdan.

Eurodeputatul a precizat că 10% din plățile directe vor fi redistribuite fermelor mici și mijlocii, iar 3% către tinerii care doresc să devină fermieri.

„În afară de cele 14 miliarde pe Pilonul I, alte 7 miliarde sunt destinate dezvoltării rurale, prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, 692 de milioane de euro provin din NextGenerationEU, pachetul de redresare post-Covid pentru perioada 2021-2022, iar în privința convergenței, vorbim de echivalarea subvenției la hectar cu cea din restul statelor, respectiv de la 170 la 195 de euro pentru 2019/2020, până la 215 euro la hectar în anul 2027”, a mai spus Rareș Bogdan.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.