“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Review „Nuntă à la grec 3”. Grecia, o continuă surpriză în noul film cu Nia Vardalos și John Corbett

Review „Nunta a la grec 3 Grecia o continua surpriza

Familia Portokalos se duce în Grecia pentru a-și găsi rădăcinile, în satul în care a copilărit Gus (Michael Constantine), tatăl Toulei (Nia Vardalos), așa cum și-a dorit mereu acesta. Regretatul său interpret, Michael Constantine, a dispărut în 2021, iar acest nou film îi este dedicat. În noua aventură grecească, Ian (John Corbett) și Nia, dar mai ales extravaganta mătușă Voula (Andrea Martin) se găsesc față în față cu o lume pe care credeau că o cunosc și care le rezervă întâlnirea cu rude entuziaste și cu tradiții de toate felurile.

Drept la inima publicului

Scrisă și regizată de Nia Vardalos, povestea de față ajunge pe ecrane la 21 de ani după „Nuntă à la grec” (2002), care a avut încasări de 368,7 milioane de dolari la nivel global, la un buget de doar 5 milioane, a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu original – Nia Vardalos și la două Globuri de Aur – pentru cel mai bun film și cea mai bună actriță – Nia Vardalos. Al doilea film din serie, „Nuntă à la grec 2” (2016) a câștigat 90,6 milioane de dolari la un buget de 18 milioane.

Nia Vardalos a fost descoperită de Tom Hanks și Rita Wilson în 1997, când a scris scenariul unei emisiuni pentru femei în care a și apărut și care vorbea despre educația primită în familiile grecești. Ea s-a bucurat de succes și ca actriță, și ca scenaristă, totul culminând cu nominalizarea la Oscar pentru scenariul primului film din franciza „Nuntă à la grec”. De altfel, Nia Vardalos a creat și un sitcom inspirat de povestea din „Nuntă à la grec”, a scris și a jucat în comedia „Connie & Carla”, alături de Toni Collette și a scris, împreună cu Tom Hanks, scenariul filmului „Larry Crowne” (2011). Deși scrie de mult timp, prima ei experiență regizorală a venit în 2009, o dată cu „Urăsc Ziua Îndrăgostiților” / „I Hate Valentine’s Day”, unde a jucat alături de John Corbett, partenerul ei din seria „Nuntă à la grec”.

O: My Big Fat Greek Wedding 3, SUA, 2023 R: Nia Vardalos D: Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Andrea Martin, Lainie Kazan.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.