“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
REȚETE DE BUCĂTĂRIE

REȚETĂ DE POST – Cum sa prepari pate de măsline

Pate de masline

Descopera reteta delicioasa si usoara de pate de masline, o pasta tartinabila ideala pentru a-ti infrumuseta mesele de post!

In acest articol, iti vom prezenta o reteta simpla si gustoasa de pate de masline, o alternativa delicioasa pentru zilele de post. Vei afla cum sa pregatesti aceasta pasta tartinabila cu arome mediteraneene, perfecta pentru a fi savurata pe felii de paine proaspata sau ca umplutura pentru sandvisuri si canapele. Fii creativ si adauga un plus de savoare meniului tau de post cu pateul de masline facut in casa!

Pateul de masline este o pasta tartinabila delicioasa si versatila, perfecta pentru a completa gustul preparatelor din zilele de post. Iata reteta simpla de pate de masline:

Ingrediente necesare:

  • 200 g masline negre, fara samburi
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • O lingurita de cimbru uscat
  • O lingurita de oregano uscat
  • Sare si piper, dupa gust

Pasul 1: Incepe prin a scurge maslinele de apa din conserva sau, daca folosesti masline proaspete, asigura-te ca le-ai spalat bine sub jet de apa.

Pasul 2: Pune maslinele, usturoiul, uleiul de masline, zeama de lamaie, cimbrul si oregano intr-un blender sau robot de bucatarie. Proceseaza ingredientele pana obtii o pasta fina si omogena.

Pasul 3: Gusta si ajusteaza condimentele, adaugand sare si piper dupa preferinta ta.

Pasul 4: Transfera pateul de masline intr-un bol si lasa-l la rece pentru cel putin o ora, pentru ca aromele sa se combine si sa se intensifice.

Pasul 5: Serveste pateul de masline pe felii de paine proaspata sau foloseste-l ca umplutura pentru sandvisuri sau canapele. Poti adauga si frunze proaspete de menta sau patrunjel pentru un plus de prospetime si culoare.

Aceasta reteta simpla de pate de masline iti va satisface pofta de gusturi mediteraneene, chiar si in timpul postului. Savureaza-l in momentele de rasfat culinar sau ofera-l ca aperitiv la petreceri si evenimente speciale. Pateul de masline facut in casa este un mod excelent de a aduce un strop de rafinament gustativ si sanatos in meniul tau de post.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.