Razboi in PNL. Marcel Vela RASTOARNA o informație BOMBA apărută în spațiul public!

După ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Marcel Vela ar fi trecut în tabăra lui Florin Cîțu, Bugetul.ro l-a contactat pe fostul șef al Internelor.

Președinte al PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, a precizat, pentru Bugetul.ro, că filiala pe care o conduce a votat susținerea candidaturii lui Ludovic Orban la șefia PNL.

„Filiala PNL Caraș-Severin a votat susținerea candidaturii lui Ludovic Orban”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Marcel Vela.

În luna martie a acestui an, Biroul Politic Judeţean al filialei PNL Caraş-Severin a adoptat decizia de susţinere la următorul Congres a candidaturii preşedintelui PNL, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcţie.

„A reuşit să unească partidul, să câştige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România”, a afirmat liderul organizaţiei Marcel Vela, la acea vreme, conform Ziuadevest.ro.

Citiți și:  Victorie DE RASUNET pentru Marcel Vela si Raed Arafat

Mare atenție! Conform statutului, un candidat are nevoie de 10 filiale ca să-i susțină candidatura pentru a se înscrie în cursă, iar o filială poate susține atât unul, cât și mai mulți candidați care participă la competiția internă. Susținerea candidaturii unui dintre participanți nu înseamnă obligatoriu votarea sa.

Până la această oră, și-au anunțat candidatura pentru șefia PNL Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!