“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Rasturnare TOTALA de situatie. Cine ar fi crezut? Iohannis a cerut alianță cu PSD/ SURSE

iohannis456

Președintele Klaus Iohannis ar fi decis să se implice direct în negocierile pentru formarea unei majorități, iar alegerea președintelui este de a merge alături de PSD.

Conform surselor noastre, Klaus Iohannis a sunat personal mai mulți lideri de filiale ai PNL pentru a le cere să sprijine varianta intrării PSD la guvernare. Preșdintele le-a explicat acestora că este singura variantă care asigură o majoritate solidă.

Mai mulți lideri de filială au dat curs solicitării președintelui, dar unii l-au și refuzat pe Klaus Iohannis. În special liderii de filiale unde bătălia cu PSD a fost una acerbă au refuzat să facă acest compromis.

Cu toate acestea, conform surselor noastre, curentul unei alianțe cu PSD este majoritar în PNL, iar sprijinul lui Klaus Iohannis îi îndeamnă pe mai mulți liberali să meargă pe această linie.

Marele opozant al unei alianțe PSD-PNL este liderul PNL, Florin Cîțu. Acesta, deși cunoaște planul lui Klaus Iohannis, se opune categoric unei alianțe cu PSD.

Situația devine tot mai complicată în PNL, asta pentru că partidul riscă o scindare foarte puternică. Dacă vor fi mai mulți lideri care vor refuza alianța cu PSD, atunci va fi primul semnal al ruperii de Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.