Răsturnare de situaţie în cazul Cristinei Joia. Agresoarea şi-a schimbat declaraţia după mai bine de 5 ore de audieri

Agresoarea Cristinei Joia şi-a schimbat declaraţia, femeia recunoaşte că a minţit atunci când a spus că designerul i-ar fi rupt ştergătoarele la maşină.

După mai bine de cinci ore de audieri, agresoarea Cristinei Joia a ieşit din secţie cu capul plecat, fără să mai spună o vorbă. A fost reţinută pentru 24 de ore, iar în această după-amiază a fost dusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4, cu propunere de arestare preventivă.

Tot azi, după o noapte petrecută după gratii, femeia şi-a schimbat declaraţia, anunţă PRO TV. A recunoscut că victima nu i-a rupt ştergătorul de la maşină, doar i l-a ridicat pentru a o atenţiona că a parcat în loc nepermis.

Ştefania Andrei va fi acuzată de infracţiunea de loviri şi alte violenţe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare. Autorităţile aşteaptă raportul preliminar medico-legal, care ar putea schimba încadrarea acuzaţiei la „vătămare corporală”, pentru care pedeapsa ajunge la 10 ani de închisoare.

Ştefania Andrei, femeia de 34 de ani care a băgat-o în spital pe Cristina Joia, a fost prinsă şi reţinută luni seara, pentru 24 de ore. Iniţial, le-a spus anchetatorilor că designerul emisiunii „Visuri la cheie” a jignit-o şi i-a rupt ştergătorul de la maşină, ceea ce ar fi înfuriat-o. După o noapte petrecută după gratii, şi-a schimbat declaraţia, scrie Click.ro.

Femeia care a lovit-o cu brutalitate pe Cristina Joia sâmbătă după-amiaza a stat ascunsă timp de două zile. Poliţiştii au identificat-o pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere şi a numărului de la maşină, iar luni seara au „săltat-o” şi au dus-o la secţia 14. Agresoarea şi-a justificat gestul într-un mod dezinvolt. „Mi-a rupt ştergătorul de la maşină, m-a înjurat”, explică ea. „Asta a justificat să fiţi atât de violentă?”, e întrebată. „Nu sunt violentă”. „De ce aţi lovit-o atât de puternic?”. „Am lovit-o pur şi simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn, într-adevăr”, spune ea.

Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” (PRO TV) se află în continuare în spital, desfigurată, încă în stare de şoc. Ea a făcut plângere penală împotriva agresoarei. „Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Dar sunt practic tăiată şi oasele din interior secţionate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Am început să fim conduşi de clanuri de interlopi şi să îţi fie frică să iei poziţie în ceva ce crezi”, a declarat designerul la PRO TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.