“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Răsturnare de situaţie în cazul Cristinei Joia. Agresoarea şi-a schimbat declaraţia după mai bine de 5 ore de audieri

rrt

Agresoarea Cristinei Joia şi-a schimbat declaraţia, femeia recunoaşte că a minţit atunci când a spus că designerul i-ar fi rupt ştergătoarele la maşină.

După mai bine de cinci ore de audieri, agresoarea Cristinei Joia a ieşit din secţie cu capul plecat, fără să mai spună o vorbă. A fost reţinută pentru 24 de ore, iar în această după-amiază a fost dusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4, cu propunere de arestare preventivă.

Tot azi, după o noapte petrecută după gratii, femeia şi-a schimbat declaraţia, anunţă PRO TV. A recunoscut că victima nu i-a rupt ştergătorul de la maşină, doar i l-a ridicat pentru a o atenţiona că a parcat în loc nepermis.

Ştefania Andrei va fi acuzată de infracţiunea de loviri şi alte violenţe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare. Autorităţile aşteaptă raportul preliminar medico-legal, care ar putea schimba încadrarea acuzaţiei la „vătămare corporală”, pentru care pedeapsa ajunge la 10 ani de închisoare.

Ştefania Andrei, femeia de 34 de ani care a băgat-o în spital pe Cristina Joia, a fost prinsă şi reţinută luni seara, pentru 24 de ore. Iniţial, le-a spus anchetatorilor că designerul emisiunii „Visuri la cheie” a jignit-o şi i-a rupt ştergătorul de la maşină, ceea ce ar fi înfuriat-o. După o noapte petrecută după gratii, şi-a schimbat declaraţia, scrie Click.ro.

Femeia care a lovit-o cu brutalitate pe Cristina Joia sâmbătă după-amiaza a stat ascunsă timp de două zile. Poliţiştii au identificat-o pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere şi a numărului de la maşină, iar luni seara au „săltat-o” şi au dus-o la secţia 14. Agresoarea şi-a justificat gestul într-un mod dezinvolt. „Mi-a rupt ştergătorul de la maşină, m-a înjurat”, explică ea. „Asta a justificat să fiţi atât de violentă?”, e întrebată. „Nu sunt violentă”. „De ce aţi lovit-o atât de puternic?”. „Am lovit-o pur şi simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn, într-adevăr”, spune ea.

Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” (PRO TV) se află în continuare în spital, desfigurată, încă în stare de şoc. Ea a făcut plângere penală împotriva agresoarei. „Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Dar sunt practic tăiată şi oasele din interior secţionate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Am început să fim conduşi de clanuri de interlopi şi să îţi fie frică să iei poziţie în ceva ce crezi”, a declarat designerul la PRO TV.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.