GENERAL

FOTO – E PLINA DE SANGE! Cristina Joia, primele declaraţii după ce a fost bătută de o şoferiţă: Mi-a ţâşnit foarte mult sânge

swq

Cristina Joia, designer pentru emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV, a vorbit despre atacul al cărei victimă a fost sâmbătă seară într-un magazin din Capitală.Tânăra a povestit că totul a plecat de la faptul că i-a atras atenţia unei şoferiţei că parcase ilegal.

„M-am îndreptat către magazin şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă către maşină şi am întrebat-o dacă e maşina ei şi mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele şi când m-am întors m-am trezit cu un pumn în faţă […] A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuţit aici şi am căzut. Mi-a ţâşnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit. Mi-era foarte rău deja“, a povestit Joia pentru Ştirile ProTV.

csf

Agentul de pază din magazin a declarat că nu a văzut nimic, pentru că ieşise să fumeze. O vânzătoare a relatat că atacatoarea a intrat în magazin, a lovit-o pe Cristina Joia şi a plecat fără să spună nimic.

Poliţia Capitalei a comunciat că poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi desfăşoară activităţi pentru depistarea autorului şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

În funcţie de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a vedeti ProTV va fi făcută şi încadrarea juridica a faptei: fie loviri sau alte violente, fie vătămare corporală.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.