Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, IPOTEZĂ ȘOC despre fetița bolnavă de autism ARSĂ la Arad

Antonia, fetița din Arad ucisă de tatăl ei vitred pentru că voia să se joace, ar fi putut fi victima unei infracțiuni sexuale, motiv pentru care asasinul ei a vrut să distrugă cadavrul. Este ipoteza lansată de psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu spune că bărbatul este posibil să fi fost copleșit. Însă oricât de agitat ar fi un copil, nu îl ucizi pur și simplu.

”Acest bărbat a rămas singur cu doi copilași în timp ce concubina a mers la spital să nască. Întotdeauna, criminalul, când începe să recunoască nu spune tot. Mă gândesc să nu cumva să fi fost vorba și despre o altă infracțiune. O agresiune sexuală. Astfel de oameni care consumă mult alcool sau se droghează, comit și astfel de infracțiuni. Cred însă că el nu are curaj să recunoască și fapta aceasta pentru că probabil se gândește să nu o piardă pe concubină. Însă poate să spună orice pentru că femeia stă cu el probabil de frică. Într-o violență domestică, ucigașul are o violență malefică asupra victimei. Victimele erau și concubina și copiii. Iar ei nu aveau cuvânt în fața lui. Dacă ea, ca mamă, nu a spus nimic atunci când nu și-a găsit copila acasă, înseamnă că ceva era la mijloc. Cum să lași o copilă cu concubinul. Mai ales că el și consuma alcool, se și droga”, a explicat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu pentru Ziare.com.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *