Crima de la Arad, detalii HALUCINANTE: Asasinul fetiței urmărea știrile și contabiliza datele in timp ce mama micuței il CONSOLA pe ucigaș

După ce a comis crima, tânărul de 23 de ani urmărea zilnic știrile care tratau subiectul morții fetiței de 4 ani. Mai mult, când acesta i-a spus concubinei sale, mamei fetiței, că aceasta a murit, femeia a ales să îl consoleze tot pe el și să nu raporteze moartea micuței, despre care fusese anunțată.

De la comiterea crimei, tânărul a urmărit zilnic știrile. El a declarat anchetatorilor că a citit zilnic ce s-a scris despre cazul fetiței, chiar a contabilizat toate datele care au avut legătură cu comiterea faptei și și-a creat un alibi aproape perfect, spun anchetatorii, citați de Aradon.

De asemenea, dacă acesta se preda avea pregătită ca declarație varianta accidentului. Anchetatorii spun că dacă se întâmpla așa se trezeau în fața unei simple infracțiuni de lăsare fără ajutor. Tânărul se aștepta să vină Poliția după el, în special după ce a fost publicată fotografia fetei.

Crima de la Arad, detalii incredibile

Tânărul a declarat că a fost mișcat atunci când au fost date publicității fotografii cu micuța de 4 ani și se aștepta ca Poliția să vină după el la un moment dat. Tot el ar mai fi spus și că mama micuței nici nu a putut să privească portretul fiicei moarte.

Mama Antoniei a aflat, la revenirea din spital, unde a născut o fetiță, că micuța ei în vârstă de 4 ani a murit. Cel care îi era concubin de 1 an și jumătate și totodată tatăl bebelușului pe care tocmai l-a născut, i-a spus că fetița de 4 ani a căzut în baie, că s-a lovit la cap, că a murit în urma loviturii și că i-a dus trupul neînsuflețit pe câmp.

Copila nu a fost dată niciodată dispărută și asta pentru că tatăl vitreg și-a mințit concubina. Potrivit surselor Realitatea PLUS, femeia chiar l-a consolat pe criminal în momentul în care a aflat că fetița ei ar fi murit accidental. Mai mult, fratele fetiței de 4 ani a fost martor la întreaga tragedie.

Asasinul fetiței urmărea știrile și contabiliza datele. Mama micuței l-a consolat pe ucigaș și nu a raportat decesul

Tânărul a povestit că l-a lăsat pe băiatul de 3 ani al concubinei la bunici și s-a dus la spital deoarece iubita sa fusese externată. Pe drumul spre casă femeia i-a spus că îi este dor de copii și că vrea să îi vadă. Concubinul femeii nu a mai putut ascunde dispariția micuței și i-a mărturisit că a avut loc un accident în baie, prezentându-i femeii versiunea pe care a spus-o inițial și în fața anchetatorilor.

Fetița nu a fost dată dispărută niciodată. Mama nu a sunat la Poliție pentru a sesiza cele întâmplate. Potrivit unor surse, chiar l-ar fi consolat pe individ, fără să știe întreaga poveste. Iubitul femeii i-a spus că se va preda marți dimineața. Luni seara, Poliția l-a ridicat pe bărbat. Femeia era în pat când mascații au descins în locuință.

Sursa: stiridiaspora.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *