Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICASTIRI

PSD/Dragnea face prapad. Un fost ministru DEZVALUIE jocul murdar facut de „principala mustata a tarii”

bani card

Amenda uriasa primita de NN Pensii dupa ce si-a anuntat clientii prin e-mail ca exista pericolul nationalizarii activelor fondurilor de pensii administrate privat arata ca mergem intr-o directie asemanatoare cu Ungaria lui Orban, considera fostul ministru Vlad Voiculescu.

„Probabil s-a dejucat un plan al PSDragnea si/sau i-a cauzat la imagine”, a explicat Voiculescu.

„De ce cad natiunile? Pe scurt: institutii slabe. Institutii incapabile sa isi indeplineasca misiunea, incapabile sa isi pastreze verticalitatea si independenta, incapabile sa spuna NU atunci cand politicienii le cer lucruri de negandit pentru orice profesionist integru. Institutii conduse ani de zile (pe fata sau prin interpusi) de condamnati penal, de oameni cu trecut in Securitatea comunista, de urechisti, de oameni care nu au lucrat nici macar o singura zi din viata la o firma privata (una care sa faca altceva decat sa fie o sugativa de la bugetul de stat), de oameni care nu s-ar califica pentru un job la niciuna dintre multinationalele astea pe care le hulesc acesti oameni cu doctorate si fara minte din partidele de la guvernare”, a declarat Vlad Voiculescu.

Tehnocratul a remarcat ca nu a trecut decat o noapte de cand „de sub principala mustata a tarii” a iesit amenintarea ca „o sa declansam procedurile parlamentare pentru a demite toata conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara” ca distinsa conducere ASF sa se execute intocmai, amendand o companie, presedintele acesteia, si anuntand alte cateva controale.

„O companie exista pentru a servi interesul clientilor sai. NN a fost amendata tocmai pentru ca si-a informat clientii asupra acestui interes. A fost interesul clientilor periclitat? Nu. S-a cotizat un cent mai putin catre pilonul II de pensii? Nu. Ce s-a intamplat? S-a dejucat probabil un plan al PSDragnea si/sau i-a cauzat la imagine. Iata deci motivul pentru a amenda compania si a distruge cariera unui om! O companie a fost amendata, noi ca tara am dat inca o dovada ca mergem intr-o directie deja testata in regiune in Ungaria lui Orban, si o femeie a aflat de la televizor (!!!) ca tocmai a fost amendata cu 100.000 lei si ca nu mai poate ocupa functii de conducere in domeniul in care si-a construit cariera. Incercati sa va imaginati enormitatea asta!!!”, a precizat Vlad Voiculescu.

Potrivit acestuia, nu stim componenta Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara, ca sa stim cu totii cine sunt „profesionistii”… „profesionisti in apararea cu orice pret a propriului fund” si „ca sa stim cum nu arata profesionalismul, cum nu arata integritatea”:

„1. Misu Negritoiu – Presedinte – membru executiv

2. Cornel Coca Constantinescu – Prim – Vicepresedinte – membru executiv

3. Mircea Ursache – Vicepresedinte – membru executiv – Sectorul Instrumentelor si Investitiilor financiare

4. Ion Giurescu – Vicepresedinte – membru executiv – Sectorul Sistemului de Pensii Private

5. Vicepresedinte – membru executiv – Sectorul Asigurari Reasigurari

6. Gheorghe Marcu – membru neexecutiv

7. Biro Albin – membru neexecutiv

8. Daniel Stefan Armeanu – membru neexecutiv

9. Gabriela Boca – membru neexecutiv”, arta Voiculescu.

Articolul de mai sus a fost preluat de pe aktual24.ro

VEZI SI: Ce urari a putut sa faca SCARBA de DRAGNEA cu tupeul ordinar! De la musulmani, cu țiitoarea-n brațe!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.