“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Cornel Nistorescu: Foamea de putere continuă în galop

Ciolacu 1000x600 2

Ieri, Cornel Nistorescu ..a publicat urmatorul text: După eșecul cu cash-ul din care a rămas doar urma de lașitate cu mutarea inițiativei pe spatele ANAF-ului, Ciolacu a dat fuga în Egipt ca să primească persoanele cu cetățenie română aflate în Gaza. S-a dus cu ministrul de Externe care să-i traducă și să-i arate prin ce ușă trebuie să treacă pentru a-și etala patriotismul și explozia de solidaritate în seria de fotografii cu copiii.

Evident, din cadru a dispărut Luminița Odobescu, publicitatea nefiind de nasul ei mic și anonim, Marcel Ciolacu pozînd în cel mai dizgrațios mod. El și-a etalat bărbuța, fălcile și surîsul ca un mare învingător într-un demers disperat, ca unul care are merite deosebite în această ieșire întîrziată a cetățenilor români din Gaza.

Fotografiile din Egipt, dincolo de bucuria și solidaritatea cu niște oameni scăpați din infern, rămîn ceea ce sunt. Niște excese ale foamei de publicitate ale unui om care își trădează și foamea de putere. Marcel Ciolacu din piețe, Ciolacu din clasa economy, Ciolacu etalînd conținutul din coșul cu cumpărături, Ciolacu cu amanta, Ciolacu cu păcănelele pe genunchi, Ciolacu lătrînd amenințător la evazioniști, Ciolacu din Egipt, rînjind la camera foto, în toate ipostazele este doar personajul disperat de publicitate care se visează în vîrful piramidei.

Sunt semne clare de nucă goală, împachetate de o companie de marketing politic pentru a ne băga pe gît, ca unor gîște, un om de a cărui foame de putere trebuie să ne temem din ce în ce mai mult.

Post scriptum:

A doua zi, după emoționanta festivitate a salvaților din Gaza, vînătoarea de votanți a continuat. Ciolacu a decis majorările de pensii, în ciuda semnalului de alarmă venit de la Ministerul Finanțelor.

Nu contează riscurile. Liberalii sunt din ce în ce mai bezmetici, iar Marcel Ciolacu este gata să facă orice pentru victoria PSD-ului și pentru planul său de putere. Praf și pulbere, dar să cîștige el. A plecat la Congresul socialiștilor europeni pentru a obține și ceva sprijin extern.

Planul este grosolan și vizibil. Ziua și farsa, ziua și pomana, ziua și mesajul, ziua și amăgirea populației!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.