PSD: Ultima UMILINTA a guvernului PNL la adresa românilor este INCREDIBILA

Deputatul PSD Marius Budăi critică dur majorarea valorii tichetelor de masă de către Guvernul PNL cu 1 ban.

”Ultima umilință a guvernului PNL la adresa românilor este incredibilă: creșterea în bătaie de joc – cu UN BAN – da, ați auzit bine, un ban, a valorii tichetelor de masă!

Fantasticul premier Cîțu și Violeta Alexandru sunt demnitarii care au semnat această nesimțire absolută.

Au crescut valoarea tichetului de la 20 de lei la 20 de lei și 1 ban. Vi se pare că nu este real? Așa mi s-a părut și mie. Dar când am găsit ordinul dumnealor comun, m-am clarificat că totul este o bătaie de joc la adresa cetățenilor români.

Citiți și:  Scandal în PSD. Ministrul Muncii, Marius Budai, ar fi OUT. Cine ii va lua locul

Pentru semetrul 2 al anului 2020, ei oferă cu generozitate aș putea spune chiar, un ban în plus românilor, pe lună, pentru masă. Atât cred liberalii că merită salariații țării care muncesc pe timp de pandemie.

De la Guvernul 0 al lui Cioloș, dragii mei, am ajuns la nivelul 1 ban al Dreptei unite de Nicușor Dan.

Prețurile alimentelor cresc, în medie, cu 10%, chiar 25%, dar Cîțu și Violeta Alexandru le transmit românilor că nu dau nici 2 bani pe ei”, este mesajul lui Marius Budăi pe pagina oficială a Partidului Social Democrat.

Antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Liberalii si-au iesit din minti! Se încing spiritele în PNL dupa ce Nicolae Ciucă a sarit în apararea lui Marius Budăi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.