“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Cora Muntean, de la Metropola TV și Cristoiublog: „Ciolacu a cam început să exagereze cu jelitul pentru victimele din azilele alea. Zici că nu-i premier, ci colivăreasă”

A 2 660x330 1

Cora Muntean, redactor-șef la Cristoiublog și realizatoare la Metropola TV, post finanțat de Consiliul Local Voluntari, se arată nemulțumită că premierul PSD Marcel Ciolacu vorbește prea mult despre victimele din azilele de bătrâni din Voluntari.

„Cred că domnu Ciolacu a cam început să exagereze cu jelitul pentru victimele din azilele alea. Zici că nu-i premier, ci colivăreasă. Problema este că s-ar putea să se prindă zelevogue că deviază de la subiect și nu-l văd bine. Domn premier, vezi că la festivalul ăla se dr@ghează tinerii și adolescenții de nu mai știu ce-i de ei. Și, na, ei sunt viitorul patriei. Ei vă vor îngriji la azil, în caz că Doamne ferește.

Pentru ipocriții care ar putea interpreta ce spun, ăia pe care brusc i-au lovit dragul și grija de bătrânii pe care neîncetat i-au ridiculizat și batjocorit: Marș!”, a scris Cora Muntean pe Facebook.

Vezi si: Firea, uite-l pe Godei!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.