“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICASOCIETATE

Și Florentin Pandele, și Marius Budăi știau de Azilul Groazei

florentin pandele 1000x600 1

„Dacă aș fi știut, bunul Dumnezeu îmi este martor…“ , declara zilele trecute edilul de Voluntari, Florentin Pandele afirmând și că „(…) Nu am avut informații. Sunt un om sensibil“.

Vorbele edilului n-au păcălit însă pe nimeni. Au ieșit la iveală informații că primarul din Voluntari și instituția pe care o conduce de 23 de ani era chiar în proces cu mai multe persoane care locuiesc în vecinătatea unuia dintre azilele groazei.

Și ministrul Muncii și instituția au fost informați de situația din Voluntari, chiar dacă Marius Budăi declara „Sunt revoltat de ceea ce apare zilnic în presă și acele stenograme.

Este revoltător, este șocant și eu sper ca într-un termen cât mai scurt organele de anchetă să acționeze cu fermitate, astfel încât cei vinovați să răspundă în fața legii, iar noi să aflăm adevărul.

Documentele date publicității de Centrul de Investigații Media legat de cei doi oficiali relevă însă adevărul gol-goluț.

Una dintre plângeri vorbește despre „țipete, urlete extrem de puternice” ale beneficiarilor.

Detalii ;i documente pe cotidianul.ro.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.