PSD-istii, aceste c*rve virgine o data la 4 ani

La fiecare scrutin electoral, mafioții din PSD apar în fața electoratului cu aere inocente, ca și cum ar fi niște fecioare nevinovate, nu prostituate de lux, cum sunt în realitate. Întotdeauna ceilalți au făcut numai rău, dar ei, PSD-iștii, nu au furat și jefuit această țară. Iată și câteva exemple.

  • Nu PSD-iștii au vândut pe nimic Petrom-ul austriecilor, ci Soros sau ceilalți din politica românească.
  • Nu PSD-iștii au dat o căruță de bani celor de la Bechtel, firmă care și-a luat banii si nu a construit mai nimic, ci Soros sau alții care vor să-i lase pe mafioții PSD-iști fără imunitate parlamentară.
  • Nu PSD-iștii au contribuit la jaful din pădurile României, acordând firmei austriece SC Holzindustrie Schweighofer dreptul de ne lăsa fără paduri, ci alții, precum Soros sau alte partide politice din România.
  • Nu PSD-iștii au distrus și vândut intreprinderile mostenite din comunism, de pe urma acestui jaf PSD-iștii devenind foarte bogați, ci Soros și alte partide politice din România.
  • Nu PSD-iștii, foști comuniști, au strâns averi imense dupa 1989, ci alți inocenți din politica românească, care sunt împroșcați cu noroi (cu gloanțe e mai greu, deocamdată) de către mafia PSD-istă.

VEZI SI: Cine a VOTAT cu PSD? Tiganii, pensionarii, șomerii, penalii și persoanele casnice

Și am dat doar câteva exemple, din miile posibile. Rămân la părerea că, în cazul mafiotilor PSD-iști, un singur “tratament” este eficient: glonțul și confiscarea banilor furați. Doar așa, și numai așa, se poate face dreptate pentru toți cei care au murit în spitale cu vierme și pe șosele de căcat, din cauza faptului că banii pentru spitale și infrastructură au intrat în buzunarele mafiei PSD-iste. (sursa: asapteadimensiune.ro)

VEZI SI: Votul care a spulberat un mit. Cine sunt votanţii PSD din 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *