“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

PSD distruge România! Șobolanul Ciolacu e în EXTAZ când e aplaudat de conturi false din Pakistan!

marcel ciolacu 1000x560 1

Trăim în România fierului vechi. De 34 de ani mafia PSD supraviețuiște prin subjugarea poporului român. Am ajuns să trăim de azi pe mâine cu pensii de mizerie în timp ce jefuitorii neamului se simt bine că sunt aplaudați de conturi false din Pakistan.

Nimeni nu vorbește despre taxele noi ale lui Ciolacu – nimic, despre angajamentele umilitoare cu Air- Schengen – mucles, despre măsurile care bagă țara în faliment – zero.

La postarea premierului Marcel Ciolacu despre aderarea României la Spațiul Schengen apar mii de like-uri și comentarii pozitive, însă dacă privești atent a-i să observi că inimioarele provin de la fani din India, Bangladesh și Pakistan. Nu este o noutate în lumea politică. Politicienii de carton disperați după rating apelează la companii specializate în marketing social-media, pentru a-și crește paginile de facebook cu fani din Asia.

Fostul președinte pro-rus al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost prins cu 7.700 de Like-uri din India. Se pare că Marcel Ciolacu a copiat și el modelul. Pe lângă ferma de troli a PSD din cadrul Cancelariei premierului condusă de Mihai Ghigiu și Radu Toader, armata de postaci din cadrul instituțiilor statului(membri de partid angajați la stat), Marcel și-a tras și fermă de troli din Asia.

s3

a2 1024x587 1

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.