“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALSOCIETATE

Propaganda homosexuală ia avânt în România. Cum prezintă un spital privat din Iași beneficiile operației de „afirmare a genului” pentru transgenderi

whatsapp image 2024 01 09 at 11 05 41

O persoană în vârstă de 19 ani, aflată „în proces de afirmare a genului masculin”, a suferit o intervenție complexă de mastectomie subcutanată bilaterală și reconstrucție a unui torace cu caractere masculine, potrivit unui comunicat transmis de Arcadia, un spital privat din Iași.

Concret, este vorba despre o etapă din procesul de schimbare de sex, în cazul prezentat de spital fiind vorba despre o persoană trans, o tânără în vârstă de 19 ani.

Însă, spitalul mai sus menționat nu se limitează în a prezenta doar partea medicală a cazului, ci subliniază și beneficiile unei astfel de operații, citând studii mediatizate de Asociația Accept.

„Din punct de vedere psihologic, studiile arată că persoanele transgender care aleg operația de afirmare a sexului experimentează beneficii pe termen lung pentru sănătatea mintală. Șansele unei persoane de a avea nevoie de tratament psihologic au scăzut cu 8% în fiecare an după procedura de afirmare a sexului. Deși sunt încă rare în România, la nivel internațional numărul acestor tipuri de intervenții este în creștere. În conformitate cu „Standardele de îngrijire pentru sănătatea persoanelor transsexuale, transgender și neconforme cu normele de gen tradiționale”, editat de WPATH și Asociația Accept, îngrijirea postoperatorie pe termen lung și monitorizarea evoluției pacienților după tratamentul chirurgical pentru disforie de gen sunt asociate cu rezultate chirurgicale și psihosociale bune”, se precizează în comunicat.

De altfel, încă din prima frază a comunicatului, spitalul subliniază „chirurgia de afirmare a genului se referă la intervenții care contribuie la trecerea spre genul autoidentificat”, se menționează încă din prima frază a comunicatului, sintagmă specifică ideologiei de gen.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.