“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Primul moment șocant în cazul „câini incendiați”. Cine sunt suspecții

4tt

Polițiștii de la Secția 13 din Capitală au rămas șocați în momentul în care, în urma unei sesizări, au constatat că într-un container de gunoi ardeau mai mulți câini.

Potrivit surselor pe care le au jurnaliștii de la Gândul în cazul „câini incendiați”, cel care gestionează din umbră „Adăpostul Groazei” din sectorului 3 este chiar un angajat al ASPA. Sau Protecția Animalelor.

M.A.O. este în prezent în concediu de creștere a copilului și va fi cercetat disciplinar când se va întoarce la serviciu. Persoana care gestionează oficial adăpostul unde s-au incendiat cățeii esti iubita lui M.A.O, și ea fostă angajată ASPA.

Amândoi cereau bani de la iubitorii de animale pentru a avea „grijă” de câini. „Făceau bani frumoși de pe Facebook, din donații”, susține sursa menționată.

———————————————————————————————————————

Conform comunicatului primit de Evenimentul Zilei, investigările au dus la un bărbat care avea în adăpost 108 câini.

Câini incendiați în Sectorul 3
„În data de 05 ianuarie 2021, prin apel 112, Secția 13 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că pe un teren viran, într-un container, printre deșeuri, ardeau trupurile unor câini.

Cercetările au fost preluate de Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în temeiul Legii nr. 205 din 2004 privind protecția animalelor.

În continuarea activităților procesual penale, la data de 09.01.2021 polițiști din cadrul Secției 13, au pus în aplicare două mandate de percheziție. Acțiunea a avut loc la adresa unui bărbat despre care au rezultat indicii că se ocupă cu gestionarea adăpostului improvizat pentru animale, precum și la adresa adăpostului. Acțiunea a avut sprijinul Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor și Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor ,

108 câini au fost găsiți într-un adăpost improvizat
Au fost identificați în adăpost 108 câini. Aceștia erau ținuți în condiții improprii, unii cu diverse leziuni, fapt pentru care polițiștii au emis ordine de plasare în adăpost.

Câinii au fost preluați și relocati de către reprezentanții ASPA.

Au fost identificate și ridicate documente cu privire la câinii din adăpost. O parte urmează a fi identificați, pe baza microcipurilor, proprietarii.

După aceea, vor fi contactați pentru stabilirea modalității in care acești câini au ajuns în adăpostul improvizat.

Încă o persoană a fost ridicată cu mandat
De asemenea, cu ocazia activităților desfășurate a fost depistată și condusă la sediul secției pentru audieri și o altă persoană care ar fi organizat adăpostul improvizat.

Cercetarile sunt continuate de către Secția 13 Poliție. Acțiunea a avut loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. Acțiunea a vizat stabilirea situației de fapt, în temeiul Legii nr. 205 din 2004 privind protecția animalelor”, au concluzionat polițiștii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.