Polițiștii au rămas șocați. Mai mulți câini, INCENDIAȚI într-un container

Polițiștii de la Secția 13 din Capitală au rămas șocați în momentul în care, în urma unei sesizări, au constatat că într-un container de gunoi ardeau mai mulți câini.

Conform comunicatului primit de Evenimentul Zilei, investigările au dus la un bărbat care avea în adăpost 108 câini.

Câini incendiați în Sectorul 3
„În data de 05 ianuarie 2021, prin apel 112, Secția 13 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că pe un teren viran, într-un container, printre deșeuri, ardeau trupurile unor câini.

Cercetările au fost preluate de Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în temeiul Legii nr. 205 din 2004 privind protecția animalelor.

Citiți și:  Regina prefăcătoriei din "Protecția" Animalelor și-a dat arama pe față / Hormonii pițipoancei cu limbaj de centuristă au scăpat de sub control? VIDEO

În continuarea activităților procesual penale, la data de 09.01.2021 polițiști din cadrul Secției 13, cu sprijinul unor lucrători ai Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor și Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor , au pus în aplicare două mandate de percheziție la adresa unui bărbat despre care au rezultat indicii că se ocupă cu gestionarea adăpostului improvizat pentru animale, precum și la adresa adăpostului.

108 câini au fost găsiți într-un adăpost improvizat
Au fost identificați în adăpost 108 câini, ținuți în condiții improprii, unii cu diverse leziuni, fapt pentru care polițiștii au emis ordine de plasare în adăpost, aceștia fiind preluați și relocati de către reprezentanții ASPA. Au fost identificate și ridicate documente cu privire la câinii din adăpost, pentru o parte urmează a fi identificați, pe baza microcipurilor, proprietarii, urmând a fi contactați pentru stabilirea modalității in care acești câini au ajuns în adăpostul improvizat.

Citiți și:  HINGHEREALĂ PE RITM DE MANELE! Regina prefăcătoriei din Protecția Animalelor, Ana Maria Dorobanțu ~ de la ASPA IVETS, filmată cu crosa în mână | Se DISTREAZĂ pe seama câinilor capturați (VIDEO)

De asemenea, cu ocazia activităților desfășurate a fost depistată și condusă la sediul secției pentru audieri și o altă persoană care ar fi organizat adăpostul improvizat.

Cercetarile sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 pentru stabilirea situației de fapt, în temeiul Legii nr. 205 din 2004 privind protecția animalelor”, au concluzionat polițiștii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.