VIDEO | Şi-a PĂRĂSIT CÂINELE la adăpost, dar n-a ştiut că lasă în urmă o avere. Suma astronomică pentru care a fost vândut patrupedul (VIDEO)

Fostul proprietar al unui câine din rasa Shiba Inu probabil, acum, se trage cu mâna de păr. Acesta a părăsit, în urmă cu 7 ani, patrupedul la un adăpost pentru animale, dar nu ştia că lasă în urmă o adevărată avere.

Câinele a fost vândut, de administratorii adăpostului, pentru suma de 160.000 de yuani, adică aproximativ 25.000 de dolari.

Animalul, scos la licitaţie
Pentru că proprietarul nu a putut fi găsit, un tribunal din Beijing a decis ca patrupedul în vârstă de 8 ani să fie scos la licitație.

Licitația online a stârnit un interes enorm, iar Deng Deng a fost vândut pentru o sumă de 320 de ori mai mare decât prețul de pornire, de 78 de dolari.

Licitația trebuia să dureze 24 de ore. Dar intervalul a fost extins cu încă 5 ore, din cauza numărului uriaș de ofertanți. Câinii din această rasă au devenit foarte iubiţi şi datorită criptomonedei care îi poartă numele.

Câinele adunase datorii
Luna trecută, miliardarul Elon Musk a distribuit o fotografie cu cățelușul său Shiba Inu, Floki.

Deng Deng fusese lăsat în centru și adunase taxe neplătite pentru dresajul lui. Centrul l-a dat în judecată pe proprietar și i-a cerut acestuia să plătească sumele.

Dar pentru că instanța nu a reușit să contacteze proprietarul, a decis scoaterea la licitație a cățelului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *