VIDEO | Şi-a PĂRĂSIT CÂINELE la adăpost, dar n-a ştiut că lasă în urmă o avere. Suma astronomică pentru care a fost vândut patrupedul (VIDEO)

Fostul proprietar al unui câine din rasa Shiba Inu probabil, acum, se trage cu mâna de păr. Acesta a părăsit, în urmă cu 7 ani, patrupedul la un adăpost pentru animale, dar nu ştia că lasă în urmă o adevărată avere.

Câinele a fost vândut, de administratorii adăpostului, pentru suma de 160.000 de yuani, adică aproximativ 25.000 de dolari.

Animalul, scos la licitaţie
Pentru că proprietarul nu a putut fi găsit, un tribunal din Beijing a decis ca patrupedul în vârstă de 8 ani să fie scos la licitație.

Licitația online a stârnit un interes enorm, iar Deng Deng a fost vândut pentru o sumă de 320 de ori mai mare decât prețul de pornire, de 78 de dolari.

Licitația trebuia să dureze 24 de ore. Dar intervalul a fost extins cu încă 5 ore, din cauza numărului uriaș de ofertanți. Câinii din această rasă au devenit foarte iubiţi şi datorită criptomonedei care îi poartă numele.

Câinele adunase datorii
Luna trecută, miliardarul Elon Musk a distribuit o fotografie cu cățelușul său Shiba Inu, Floki.

Deng Deng fusese lăsat în centru și adunase taxe neplătite pentru dresajul lui. Centrul l-a dat în judecată pe proprietar și i-a cerut acestuia să plătească sumele.

Dar pentru că instanța nu a reușit să contacteze proprietarul, a decis scoaterea la licitație a cățelului.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *