“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZEȘTIRI BUZAU

Povestea unui teribilist din Buzau. Cum si pentru ce va ajunge SODOMIZAT de tigani parnaiasi

UPDATE: Respectivul personaj a recidivat si a fost arestat pentru trafic de etnobotanice.

– Analiza Psihologica –

SUBIECT: Goanga, adolescent, Buzau

BOALA: Criza adolescentina, mania persecutiei, grandomanie

EVOLUTIA BOLII: Totul a inceput cu adolescenta subiectului Goanga, cand a realizat ca are probleme de integrare sociala, si de comunicare cu indivizii de sex opus, cu fetele, mai bine zis … minore. Goanga nu are nici un fizic impozant, si se considera respingator, cel putin in subconstient. Nici o fata nu se uita la el, si nici el nu indraznea sa ‘agate‘ vreuna, de teama de a fi refuzat. Toate frustrarile sexuale le-a orientat in domeniul rapului. De ce a ales tocmai acest domeniu? Deoarece in subconstientul lui, ‘rapul‘ reprezinta expresia virilitatii, a masculinitatii agresive, brute si uneori nebunesti. In mintea sa, de rapper cu ghilimelele de rigoare nu poate fi decat un barbat adevarat, nemilos, dur, caruia ii cad minorele la picioare si el le refuza. Goanga a inceput sa participe la concerte (nu va imaginati ca el canta ceva). Aici a luat contact cu alti indivizi cel putin ciudati, avand probleme asemanatoare lui dar care nu au treaba cu acest stil muzical. Dorintele sexuale, Goanga le-a refulat, directionandu-le in special inspre net, unde poate sa zica ce vrea, sa faca pe durul pe Facebook. Cu timpul, ‘rapul‘ a devenit pt. el un mod de viata.

MARTORI: Martori ai problemelor lui sunt toti cei care il stiu de pe Facebook si din realitate. Goanga isi gaseste consolarea pe net, in domeniul ‘rapului‘. El e tot mai pornit pe toata lumea, si se pune cu amenintari contra unor tineri. De aici pana la a da pe la spate cu boxul si apoi la proces nu mai e decat un pas.

URMARI: Goanga s-a ales cu un proces pt. loviri si alte violente. Acum, in pragul puscariei care se casca amenintatoare in fata lui, el vrea sa para un erou al cocalarilor, asemeni idolilor sai imaginari. In sinea lui nici el nu stie daca e intr-adevar un erou, dar conteaza mai mult imaginea pe care o au ceilalti despre el. Vrea sa para in ochii tuturor drept un om care s-a sacrificat pt. gloria “rapului” (cand ..de unde.. el, pe ascuns, asculta manele). In realitate, toate problemele lui au pornit de la incapacitatea lui de integrare sociala. Daca ar fi rezolvat intai aceasta mica problema, nu s-ar fi ajuns nici la proces nici la puscarie. Acum, Goanga, va avea timp prea mult in puscarie sa mediteze cum se va putea integra in societate dupa ce va iesi de acolo. El a pornit pe drumul “rapului” de ochii lumii, cu gandul ca va ajunge sa fie adulat de minore, si va iesi de pe acest drum, din puscarie, sodomizat de diversi tigani parnaiasi. Ce ziceti, a meritat pentru ce intra Goanga la puscarie?

Acest articol este un pamflet. Orice asemanare cu persoane reale este pur intamplatoare.

Ar trebui sa fie un model, dar unul care trebuie evitat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.