“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Povestea din spatele pozei cu polițistul care „doarme” în timpul serviciului: Agentul este blonav de CANCER si tocmai suferise o criza

pol cancer

Un polițist care, aparent, doarme dus într-o poziție confortabilă pe locul din dreapta al unei mașini de poliție este fotografiat de un piteștean, ia

Un polițist care, aparent, doarme dus într-o poziție confortabilă pe locul din dreapta al unei mașini de poliție este fotografiat de un piteștean, iar imaginea ajunge rapid în mediul on-line. În spatele pozei capturate din mers stă, însă, o poveste cutremurătoare de viață. Agentul aflat în timpul serviciului nu trăgea un pui de somn, ci fusese surprins la limita leșinului, într-o teribilă criză cauzată de tumora care i s-a instalat pe rinichi.

Povestea subofițerului, care se încăpățânează să nu dea munca grea și periculoasă de teren de la Ordine Publică pe scaunul unui birou în care să se ”piardă” în hârțoage,  și-a scris primele file în urmă cu aproximativ un an. Atunci, la un control medical de rutină a primit cumplita veste că unul dintre rinichi îi este afectat de o tumoră care se dezvoltă perfid. A fost momentul în care agentul de 41 de ani, căsătorit și tată a doi copii, s-a lansat într-o luptă acerbă pentru supraviețuire.

”La intervale de timp bine stabilite de medicii care îl monitorizează, adică o dată la trei luni, agentul face tratamente împotriva cancerului. În plus, merge la control și la medicul unității ori de câte ori este programat ca să țină boala sub control. Chiar dacă citostaticele îi slăbesc organismul, agentul care este angajat la Poliția Municipiului Pitești își face în continuare datoria în stradă. Poate fi numit chiar un erou care, chiar dacă viața îi este în pericol, continuă să alerge după infractori”, ne-au povestit surse din Poliția Română.

Agentul bolnav de cancer la rinichi: ”Nu vreau ca povestea mea să inspire milă!”

Colegii spun că nimeni și nimic nu îl poate convinge pe subofițer să intre într-un ”medical” sau măcar să se retragă la munca de birou. Tot ce vrea agentul bolnav de cancer la rinichi este să fie lăsat să-și ducă viața în mod cât mai normal. Adică să facă ture, de zi și de noapte, să iasă în stradă și, abia când îi vine rândul, să facă muncă de birou. La fel ca toți colegii lui.

”Vă rog să mă lăsați în pace, nu vreau ca povestea mea să inspire milă! Vreau să-mi fac meseria de polițist!”, le-ar fi spus el colegilor în tot acest răstimp în care boala i s-a aciuat în corp.

Din mașina de serviciu, la camera de gardă a spitalului

Când a fost fotografiat în mașina de serviciu, chipurile dormind, agentul de 41 de ani ce are unul dintre rinichi afectat de o tumoră zăcea pur și simplu.

”Intrase în criză, am vrut să-l duc la spital dar a refuzat. A zis că o să-i treacă. L-am lăsat în mașină și m-am dus la o farmacie să-i iau ceva. Îi era groaznic de rău. Atunci a fost fotografiat și s-a spus că dormea la serviciu. El era însă într-o puternică criză. Până la urmă am ajuns la spital pentru că nu-și revenea”, a povestit partenerul subofițerului bolnav.  

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.