CAZ REVOLTATOR IN PITESTI: Tiganci prinse încercând SA TALHAREASCA în autobuz o JANDARMERITA pe care au LOVIT-O (Video)

Trei tiganci au incercat sa talhareasca o jandarmerita din Pitesti, încercând să-i fure o brăţară:

Jandarmeriţa se afla în timpul liber şi circula cu autobuzul, în Piteşti, iar la un moment dat a observat o activitate suspectă în jurul său, identificând trei tiganci hoate care încercau să-i fure brăţara.

O tiganca mai tanara din grupul respectiv a reuşit să-i rupă brăţara de la mână şi a lovit-o în momentul în care jandarmeriţa a reacţionat, încercând să o intimideze. Imediat, tânăra a adoptat o poziţie defensivă, apoi a trecut la atac, reuşind să o reţină pe cea care a lovit-o.

Tiganii au încercat să-i fure brăţara unei jandarmeriţe, in Piteşti:

Scene incredibile au fost filmate de un călător, într-un autobuz din Piteşti. Trei persoane de etnie tiganeasca au încercat să fure brăţara unei tinere în vârstă de 27 de ani, însă ghininonul lor a fost că fata era angajata Jandarmeriei Argeş, aflată în timpul liber.

Tânăra a reacţionat imediat, reţinând persoana care a încercat să o fure, iar şoferul a oprit autobuzul cu uşile închise.

Vezi: SOC IN FOTBALUL ROMANESC: Fotbalist BATUT CU SALBATICIE de o gasca de tigani! Se afla in STARE GRAVA la spital

Martorii la incident au declarat că o tânără tiganca a încercat să fure o brăţară, fiind surprinsă în fapt de victimă. Brățara a fost pasată altei fete din grupul agresoarei. Când au văzut că nu pot scăpa, au aruncat brățara pe jos.

În scurt timp, polițiștii au intervenit, fiind sancţionate trei tiganci, implicate în scandal: două au primit amendă 1000 de lei, o a treia 500 de lei. S-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat, loviri şi alte violenţe, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş.

Vezi: NATIONALISTII FAC ORDINE CAND POLITIA NU POATE! O nouă forță de protecție și pază face ORDINE in Cluj! Au curățat autobuzele de tigani – FOTO

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *