Durere fara margini la înmormântarea lui Luca, băieţelul de 3 ani ucis de tatăl lui, politist cu probleme psihice

Imagini dramatice au fost surprinse la înmormântarea lui Luca, băieţelul de doar 3 ani ucis sâmbătă la Piteşti de tatăl lui. Marius Franţescu, poliţist la Criminalistică în Argeş, şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis.

Luca a fost înmormântat luni, la două zile după tragedie, la Popeşti Leordeni, acolo unde locuieşte fratele mamei lui, Alina. Femeia le-a interzis rudelor fostului ei soţ să participe la înmormântarea băieţelului.

Marius a fost înmormântat tot luni, la Mioveni, localitatea natală. Alina a ales ca fiul ei să îşi doarmă somnul de veci cât mai departe de cel care l-a ucis şi apropiaţii spun că vrea să rupă orice fel de legătură cu părinţii şi alte rude ale fostului ei soţ.

Rude ale Alinei, prieteni, colegi de la Piteşti, au participat la înmormântarea lui Luca, toţi fiind şocaţi de cele întâmplate. Mai ales că până în urmă cu câteva luni părea că familia era una fericită.

Alina a venit prima luni de dimineaţă la capela unde a fost depus sicriul cu trupul micuţului Luca şia stat permanent lângă el. A fost mereu alături de ea cineva apropiat, care a supravegheat-o pe tânăra femeie împietrită de durere.

Mama este cea care l-a dus pe Luca în vizită la tatăl lui. Divorţaseră la notar şi nimic nu anunţa grozăvia pusă la cale de bărbat.

Alina şi Marius aveau custodia comună a copilului şi sâmbătă de dimineaţă mama îl lăsase pe băiat tatălui lui, conform înţelegerii de la notar. La prânz, atunci când trebuia să îl ia pe Luca, fostul soţ nu i-a mai răspuns la telefon şi nici la uşă, iar poliţiştii i-au găsit pe tată şi fiu morţi, în dormitor. Alina a văzut şi ea grozăvia!

Marius a lăsat trei bilete de adio, unul pentru soţia lui, unul pentru mama şi unul pentru tatăl lui. Surse din anchetă au dezvăluit faptul că şi-a ucis copilul şi apoi s-a sinucis pentru a o face pe Alina să sufere, considerându-se trădat de aceasta.

Cei doi părinţi avea 29 de ani şi amîndoi erau poliţişti, fiind colegi de promoţie la Academie. Se despărţiseră de câteva luni, Alina fiind cea care ceruse divorţul. Se pare însă că Marius nu se putea împăca deloc cu această situaţie şi a lăsat două bilete de adio, înainte de a lua viaţa fiului său şi a se sinucide.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.