“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNOUTATI

PLANUL ROCKEFELLER da deja rezultate: Pasul 1) numarul urias de testari si tehnicile armate de depistare a contactilor au dus la descoperirea unui numar mare de asimptomatici / URMEAZA: Pasul 2) control total al populației prin sisteme de urmărire și identificare digitale. Pasul 3) toate vor fi centralizate într-o colosala platformă digitală / CARE VA FI pasul 4?

cvd

Azi mass-media ne anunta:

SUA au înregistrat un nou record de cazuri de infectare cu coronavirus

Adica peste 60 000 de cazuri noi.

Donald Trump pune recordurile zilnice pe seama numărului excesiv de teste. Iar in acest caz, presedintele are perfecta dreptate.

Ceea ce nu prea spune mass-media in limba romana este ca numarul de decese in SUA este in scadere, fata de varful din aprilie.

Printre putinele site-uri care mai scapa totusi cate ceva este Stiri pe surse, care duminica scria:

În timp ce cazurile confirmate sunt în creștere în SUA, virusul pare să ucidă mai puține persoane raportat la numărul infecțiilor. The New York Times a citat vineri experți care spun că pare să fi apărut o schimbare în modul în care virusul infectează.

Asadar, problema ar fi, de fapt, numarul mare de cazuri (in majoritate asimptomatici, doar 15 380 fiind in total cazurile grave), acesta rezultand din numarul urias de teste din SUA, aproape 39 de milioane pana la ora la care scriu aceste randuri.

Iar ceea ce se nu scrie deloc in mass-media in limba romana este faptul ca exista un plan despre care chiar presa de peste ocean a scris. Un plan care nu-i încadrabil in “teoria conspiratiei”, doar ca jurnalistii din Romania considera ca trebuie ascuns opiniei publice:

Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de teste saptamanal pentru depistarea americanilor infectati si cu sute de mii de lucratori pentru depistarea contactilor

Iata si alte detalii despre acest plan, conform articolului USA Plan: Militarized Control of Population. The “National Covid-19 Testing Action Plan” din 14 iunie 2020, de pe Global Research:

Planul SUA: Control militarizat al populației. „Planul de acțiune național pentru testarea Covid-19”

Fundația Rockefeller a prezentat „Planul de acțiune pentru testarea națională Covid-19”, indicând „pașii pragmatici pentru redeschiderea locurilor noastre de muncă și a comunităților noastre”. Totuși, nu este vorba pur și simplu de măsuri de sănătate, așa cum reiese din titlu.

Planul – la care au contribuit unele dintre cele mai prestigioase universități (Harvard, Yale, Johns Hopkins și altele) – prefigurează un model social ierarhic și militarizat real.

În partea de sus, „Pandemic Testing Board (PTB) – Consiliul pentru testare Pandemic – asemănător cu Consiliul pentru producția de război pe care Statele Unite le-a creat în al doilea război mondial“. Comitetul de testare Pandemic „ar fi format din lideri din mediul de afaceri, guvern și din mediul academic” (reprezentanții guvernului nu ar fi în primul rând, dar reprezentanții financiari și economici sunt înscriși în ordinea importanței).

Acest Consiliu Suprem ar avea puterea de a decide producțiile și serviciile cu o autoritate similară celei conferite președintelui Statelor Unite în timp de război prin Legea privind producția de apărare.

Planul prevede ca 3 milioane de cetățeni americani să fie testați săptămânal la virusul Covid-19, iar numărul să fie ridicat la 30 de milioane pe săptămână în decurs de șase luni. Scopul este de a atinge capacitatea de a testa Covid-19 la 30 de milioane de oameni pe zi, ceea ce urmează să fie realizat într-un an.

Pentru fiecare test, „o rambursare echitabilă a pieței (de exemplu 100 de dolari) pentru fiecare test Covid-19 ”este de așteptat. Astfel, vor fi necesare miliarde de dolari pe lună din bani publici.

Fundația Rockefeller și partenerii săi financiari vor ajuta la crearea unei rețele pentru furnizarea de garanții de credit și semnarea contractelor cu furnizorii, adică companii mari care fabrică medicamente și echipamente medicale.

Conform Planului, „Consiliul de control al Pandemiei” este, de asemenea, autorizat să creeze un „Corp de răspuns la pandemie”: o forță specială (nu este surprinzător numită „Corp” precum Corpul marin), cu un personal de 100 până la 300 de mii de componente.

Aceștia vor fi recrutați din rândul voluntarilor Corpului Păcii și trupelor americane (creat oficial de guvernul SUA pentru a „ajuta țările în curs de dezvoltare”) și din rândul personalului militar al Gărzii Naționale. Membrii „Corpului de răspuns pandemic” ar primi un salariu mediu brut de 40 000 USD pe an, pentru aceasta se așteaptă o cheltuială de stat de 4-12 miliarde de dolari pe an.

„Organul de reacție pandemică” ar avea, înainte de toate, sarcina de a controla populația cu tehnici asemănătoare militarilor, prin sisteme de urmărire și identificare digitale, în locuri de muncă și de studiu, în zone rezidențiale, în locuri publice și în timpul călătoriilor. Sisteme de acest tip – amintește Fundația Rockefeller – sunt realizate de Apple, Google și Facebook.

Conform Planului, informațiile despre persoanele referitoare la starea lor de sănătate și activitățile lor ar rămâne confidențiale „ori de câte ori este posibil”. Cu toate acestea, toate ar fi centralizate într-o platformă digitală co-administrată de statul federal și companii private. Conform datelor furnizate de „Consiliul de control al Pandemiei”, s-ar decide din când în când care informatie ar trebui să fie supusă blocării și pentru cât timp.

Acesta este, pe scurt, planul pe care Fundatia Rockefeller dorește să îl implementeze în Statele Unite și nu numai. Dacă s-ar implementa chiar parțial, ar exista o concentrare suplimentară a puterii economice și politice în mâinile unui sector de elită și mai restrâns si în detrimentul unei majorități în creștere care ar fi lipsită de drepturi democratice fundamentale.

Operațiunea se desfășoară in numele „controlului Covid-19”, a cărui rată de mortalitate a fost până în present mai mică de 0,03% din populația SUA, conform datelor oficiale. În Planul Fundației Rockefeller virusul este folosit ca o armă reală, mai periculoasa decât Covid-19 în sine.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.