“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Cristian Terheş: “Nici nu visaţi ce legi se pregătesc la Bruxelles pentru controlul populaţiei”

terhes 1536x969 1

Europarlamentarul Cristian Terheș a spus că la Bruxelles se pregătesc legi controversate precum implementarea portofelului digital, care va facilita controlul și monitorizarea cu privire la finanțele personale ale cetățenilor, limitarea achiziției de haine și a consumului de carne, promovarea alimentelor pe bază de insecte. Totul, „pentru protejarea planetei”.

„(…) Cum va ști Guvernul că-ți vei cumpăra doar trei haine pe an? Nicolae Ceaușescu a fost mic copil pe lângă ce gândesc aceștia [oficialii de la Bruxelles].

Asta înseamnă să ai un sistem prin care toate tranzacțiile să fie monitorizate. Ai nevoie de portofel digital și de identitate digitală. Știu discuțiile din spate. Am reușit să blocăm în Parlament, nu știu dacă vom reuși să le blocăm pe toate. Poziția grupurilor, la nivel politic, grupurile mari din Parlamentul European, este că susțin aceste mizerii.

La începutul lui 2021, Ursula von der Leyen a spus că se va da liber la mâncatul de gândaci. Unii spuneau că nu e adevărat. În acest moment, în care vorbesc cu dvs., sunt la Varșovia, cu un grup de europarlamentari. Am avut o întâlnire cu ministrul Climei.

L-am întrebat dacă în Consiliu e cineva care întreabă Comisia de unde vin astfel de idei. Vedem Forumul Economic Mondial de la Davos. Au reușit să educe politicieni și de stânga, și de dreapta. În guvernele lumii ai oameni educați de Schwab. Iată ce politici publice promovează! Vedem în Anglia ce se întâmplă…”, a comentat Terheș pentru RomâniaTV.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.