“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

PIESA DE LA PUYA CARE FACE RAVAGII PE INTERNET! Acesta este revoltat pe sustinatorii homosexualilor, pe cei ce ii interzic dreptul de a sustine FAMILIA TRADITIONALA

puya gay

Puya a scos o noua piesa: Political Incorect

Puya se leaga, pe buna dreptate, de comunitatea LGBT deoarece intervine cenzura “corecta politic”.

Dupa ce a anuntat in presa ca sustine familia traditionala, Puya a fost refuzat sa intreprinda un concert intr-un club renumit care este mana in mana cu cei pe invers. Sa nu uitam ca mass-media cosmpolita a fost contra sa, publicand articole in care artistul este acuzat de intoleranta, de incorectitudine politica. Posibil ca rapperul sa isi fi semnat condamnarea la “moarte” pe posturile de radio si TV care sustin “diversitatea” si “corectitudinea politica”.

Dupa cum observam, comunitatea gay din Romania incerca sa suprime dreptul la libera exprimare in ceea ce priveste pe toata lumea care se exprima liber.

Acum cine este intolerant si cine incalca dreptul la libera exprimare? Nu-s ei, cei din “dosul” societatii? Hmm. Voi ce parere aveti? Lasati comentarii mai jos.

Mesaj initial postat de artist:

Astazi apare piesa Political Corect. E o piesa care trebuia lansata in decembrie, dar am fost nevoit sa o aman din cauza contractului de publicitate in care eram implicat. E, uite, ieri a expirat!

Sub umbrela acestui “politically correct” sau, cum i-am spus noi pe romaneste “Political corect”, se ascunde una dintre cele mai mari cenzuri de proportii comuniste. Daca va vine sa credeti, in 2018 SUNT LUCRURI PE CARE NU E BINE SA LE SPUI PUBLIC! (pe cine superi? De ce nu e bine? Habar nu am) Ca prin minune, devii un paria.

Ii multumesc echipei Lays, cu care am lucrat foarte frumos in acesti 4 ani insa ii sunt dator pana la moarte echipei La Familia! Merg cu ei mai departe.

Se pare ca, pe altarul diversitatii, ne sacrificam libertatea si asta nu e Political corect.

PE ACEASTA CALE PROMIT SA II FAC, DE ACUM INCOLO, RECLAMA GRATIS ORICARUI BRAND ROMANESC CARE E LA INCEPUT (si care sa imi placa si mie). Daca ai o afacere la inceput trimite-mi sa vad ce faci si te ajut la promo.

PS: Mesaj catre aparatorii limbii engleze si politistii gramaticii

Precizez ca stiu ca se zice “politically correct”, dar “ly”-ul asta ma incurca al dracu’ de rau, asa cum ma incurca “th”-ul de la Bluetooth si restu. Asa cum ardelenii spun “vichend”, in loc de “weekend”, bucurestenii zic “pulover” si nu pull over, moldovenii “ti fut” in loc de “t phoot”, eu spun “Political corect”, in loc de politically correct. E licenta poetica, koae :)))

Va pup!

P.S. de la redactia noastra, Puya: baga-i mintile in cap lui Vescan sa-si revina la nationalism … (ca atunci …la inceput … prin CJ)

Detalii aici: CITESTI SI TE CRUCESTI! Clubul „Form Space” din Cluj a anulat concertul trupei „La Familia” fiindcă formația susține familia tradițională!

VEZI SI: Facebook a REFUZAT să introducă reacția CRUCE, dar a introdus reacția curcubeu pentru GAY

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.