“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAUUMOR

Percheziții de amploare la temuții traficanți de verdețuri din Buzău

traficant verdeturi

Mascatii au descins in aceasta dimineata la 6 adrese din comuna Florica, la locuintele unor suspecti de trafic de zambile, ceapa si urzici.

De la locuintele suspectilor s-au ridicat aproximativ 5 kg de verdeturi dar si 4 arme albe, mai exact doua topoare, o sapa si o furca. De asemeni, in urma perchizitiilor, cinci persoane au fost puse sub control judiciar si li s-au luat declaratii.

Operatiunea a purtat numele de cod „Corleone” si este considerata a fi un succes.

„Reteaua pe care tocmai am anihilat-o, este una extrem de periculoasa care actiona pe raza mai multor localitati, unde comercializa la negru diverse produse si buruieni agricole.

Prin activitatea lor, suspectii au pus in pericol siguranta statului si au prejudiciat bugetul tarii cu sute si sute de lei.

Ii filam de mai multe saptamani, insa am asteptat pana am adunat toate probele astfel incat, odata ce punem mana pe ei, sa ii infundam definitiv!

Desi niciunul din cei 5 suspecti nu a opus rezistenta, in timpul descinderii s-au gasit mai multe arme albe, pe care suspectii sustin ca le foloseau pe post de unelte agricole, ceea ce e putin probabil.

Actiunea va continua si in zilele urmatoare, pana la eradicarea completa a traficantilor de verdeturi din judetul nostru.”

A declarat Pompinel Tanase, unul dintre participantii la evenimente.

Sursa: Ponturi Fierbinti

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.