“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICAȘTIRI BUZAUUMOR

Pentru că nu se legiferează prostituția, in Buzau s-a deschis un bordel cu păpuși gonflabile!

După modelul primului bordel din Europa cu păpuși gonflabile, din Barcelona, acum s-a deschis unul şi în Buzau, clienții având de acum posibilitatea să îşi îndeplinească cele mai ascunse fantezii cu o păpușă „supusă în totalitate”. Unele au aromă de praz, pentru buzoienii veritabili afiliați la partidul lui domnu’ Marcel să se simtă în largul lor.

Pentru doar 100 de lei pe oră, clienții fac dragoste cu păpuși gonflabile, putând opta pentru etnia lor sau chiar cu ce să se fie îmbrăcate. Fiecare are opțiunea “umflă” sau “dezumflă”, în funcție de preferințele celor care preferă fetele skinny sau fetele mai planturoase, supapa fiind situată discret, în partea dorsală bombată.

Păpușile sunt realizate din silicon şi pot fi așezate în cele mai ciudate poziții posibile, poți să le pui capră, ca în lanul de porumb sau să le înfigi praz în orificii, după care, să muști cu poftă. Poți face oral cu ele, evident, cu aromă de praz, sau, pentru rafinați, proprietarii bordelului pun la dispoziție frișcă, ciocolată și dulceață de nuci verzi și pătlăgele. De asemenea, le poți răsuci mâinile, picioarele, capul, le poți trage de păr și să le cari pumni în bot ori în ochi, răcnind la ele ca un mascul feroce ce ești: stai fă, că te sparg!  Acestea țipă şi plâng, sau, după caz, cotcodăcesc ori behăie, precum vietățile chinuite înainte de zoofilii cu pricina. Tot opțional, contra cost, poți tatua cu pastă de pix şi ac, pe păpuşa preferată, simboluri praziliene, precum ancora, sirena sau prazul încrucișat cu o lubeniță, sau îți poți scrie numele, frumos: Bosco, Marcel, Tomy …

Proprietarii îi sfătuiesc pe clienții bordelului să folosească prezervative şi lubrifiant chiar în cazul actului cu păpuși gonflabile, deoarece, acestea pot să fie cam scorțoase, de la brânza lăsată de ciobanii care au vrut să lase o amintire că au trecut pe-acolo.

VEZI SI: SCENELE FARA CENZURA cu PRIMARUL din BUZAU, Constantin Boscodeala impreuna cu DOUA STUDENTE IN PAT! – VIDEO EXCLUSIV

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.