“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Orban, pus la zid de greii din PNL. E scandal uriaș la vârful partidului (SURSE)

Ludovic Orban RzV 1 1024x682 1

Războiul din interiorul PNL este departe de a se fi încheiat. După ce Ludovic Orban i-a acuzat pe mai mulți grei din PNL că l-au părăsit, a venit rândul lui să fie pus la zid. În spatele ușilor închise, azi dimineață, a fost o ședință cu scântei la vârful partidului. Robert Sighiartău, secretarul general al PNL și unul dintre cei vizați de atacul lui Orban, a ținut să îl desființeze pe președintele liberal.

Este tensiune maximă în PNL. O dată cu separaea taberelor în partid pe fondul alegerilor interne care se apropie, au izbucnit și scandalurile. Ludovic Orban i-a acuzat pe Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Raluca Turcan că l-ar fi părăsit. Aceștia au replicat public și au spus că nu au vrut să fie de acord cu deciziile liderului PNL în momentul în care a stabilit, în Coaliție, ministerele care vor reveni PNL în Guvern. Aceștia au acuzat că Orban a tranzacţionat trei ministere importante pentru funcţia de preşedinte al Camerei.

Unul dintre cei vizați, respectiv Robert Sighiartău, l-a atacat puternic pe șeful său pe linie de partid și în ședința conducerii PNL, care a avut loc luni dimineață. Potrivit unor surse politice, el a fost secondat de deputatul Florin Roman. Aceștia i-au reproșat lui Orban că duce o campanie murdară împotriva lui Florin Cîțu. Ludovic Orban a închis însă rapid subiectul și a spus că va stabili cu Florin Cîțu termenii campaniei electorale interne.

”Sunt Florin Roman și sunt o lichea, conform lui Antonel Tănase”, a fost comentariul rostit de Florin Roman în BEX. El a arătat că așteaptă scuze publice. În plus, Florin Roman a acuzat ”o campanie neasumată împotriva lui Cîţu” din partea taberei lui Ludovic Orban. Pe acesta din urmă, l-a acuzat că, atunci când era premier, ”nu știu ce făceați la guvern, probabil bârfe, șușanele, când noi ne luptam in parlament”.

Robert Sighiartău: Sunteți ca Nicolae Ceaușescu
Robert Sighiartău a sărit și el la Orban. Secretarul general al PNL a susținut că a ales să nu mai fie parte în echipa președintelui PNL în clipa în care a pus interesele sale deasupra intereselor partidului.

“Ați cedat cele trei ministere de dezvoltare competitorilor de la USR ca să obțineți funcția de președinte al Camerei Deputaților și ați vulnerabilizat poziția PNL”, ar fi comentat secretarul general al PNL, conform surselor citate.

Sighiartău l-a acuzat pe Orban că le spune minciuni colegilor din teritoriu și l-a comparat cu fostul dictator comunist Nicolae Ceaușescu. ”I-ați făcut pe toți trădători cei care nu sunt cu dvs, numai Ceaușescu îi numea pe toți trădători”, a punctat Robert Sighiartău.

Potrivit surselor citate, președintele PNL Ludovic Orban s-a rezumat să le transmită colegilor să fie „constructivi”.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.